Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek? Lehet, hogy csak...

Szerintetek? Lehet, hogy csak nekem nagy ügy?

Figyelt kérdés
A párom és én már több mint két éve együtt lakunk. Történt valami ami engem zavar: az anyukájának vett egy digitális képkeretet 9000 ft-ért. Nem az összeggel van a bajom, nem vagyok anyagias, meg lehet, hogy közöm sincs hozzá, hogy mit vesz az anyjának, de rosszul esett. Nekem a legutóbbi szülinapomra vett egy pendriveot, névnapomra egy memoriakártyát a telefonomba, egyik sem volt több 2000 ft-nál, mert tudom, hogy hol vette. Én nem ilyen vagyok, ha valamit kinéznek neki akár 5000 akár 3000 ft megveszem neki. Sőt pár száz ft különbséggel, de kb. egyforma összeget költök rá illetve a szüleimre.
2010. jan. 6. 06:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én az ajándékoknak soha nem az árát nézem, hanem, hogy minek örülne...lehet, hogy neked akkor épp pendrive-ra vagy memóriakártyára volt nagyobb szükséged. Nem hiszem, hogy ez pénz kérdése, hanem a szükségé vagy hogy minek örülnél. Én nem bírom az ilyen centizést, hogy mérjük, mennyit költünk a másikra és cserébe annak kb. ugyanannyit kell költenie.
2010. jan. 6. 10:47
 12/15 anonim ***** válasza:
elhiszem, hogy rosszul esett, de szerintem nem szándékosan csinálta
2010. jan. 6. 12:21
 13/15 A kérdező kommentje:
Végül is így belegondolva a válaszaitokba, nem is maga az ajándékkal van bajom. Igazatok van szükségem volt az ajándékokra, nem hasztalanok. De sokszor érzem úgy, hogy első az anyukája... már észre vettem, hogy neki több mindent mond el, vagy ő előbb tudja azokat a dolgokat, amik közvetlenül minket érintenek. Az anyukája egyébként nem tolakodó, tehát nem ő kérdezősködik, nem avatkozik a dolgainkba.
2010. jan. 6. 14:48
 14/15 anonim ***** válasza:

kisanyám! tedd össze a két kezed, h van 1 normális anyósod, aki nem sok vizet zavar, és még jóba is vannak a pároddal.

hát hol nem xarom én le, hogy a párom gyémántfülbevalót vesz az anyukájának, nekem meg mondjuk egy könyvet, ha én tudok örülni a saját ajándékomnak?!!!

egyébként sztem iszonyat anyagias vagy, ha számolgatod, h na, az anyukájára 5e ft-tal többet költött. mégiscsak felnevelte tisztességgel, miért ne hálálhatná meg neki???

ha tévedek, javíts ki. bár attól még fenntartom, h baromság párezer ft miatt kiverni a balhét, meg puffogni...

2010. jan. 6. 19:34
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem ismered őt... ha én anyagias vagyok (szerinted), akkor ő micsoda? Nem írtam le az anyagi helyzetünket, mert nem a témához való, de ha érdekel akkor én többet beleadok a közösbe.
2010. jan. 7. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!