Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy hangzik jobban ez a név?...

Hogy hangzik jobban ez a név? Csak normális válaszokat!

Figyelt kérdés

Rácz Ruben Roderik

Rácz Roderik Ruben

2014. júl. 2. 08:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
53%

Ruben jelentése: "jé, fiú!"

Kedvenc nevem, ha fiúk született volna, ezt a nevet kapta volna.

2014. júl. 2. 09:27
 12/22 anonim ***** válasza:
46%

A sok r nem jó, nagyon negatív hatása van a névnek már így hangzásra is. Eleve a Rácz nem túl jó ajánlólevél a gyereknek látatlanban (mondjuk egy emailezett CV-ben), aztán még ehhez jön két idegen név is (ami szintén para). Gondolnotok kellene szerintem erre is.

Lehetne pl. két vezetékneve és lágyabb keresztneve, ne ilyen durva.

2014. júl. 2. 09:44
 13/22 anonim ***** válasza:
Az első!
2014. júl. 2. 09:46
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
Normális.
2014. júl. 2. 10:22
 15/22 anonim ***** válasza:
46%
Egy életre kicsesztek szegény gyerekkel. Túlságosan alliteráló, kemény hangzású, idegen nevekkel telezsúfolt. Olyan náci tisztes hangzása van, már ne is haragudj. Eléggé fenyegető hangzású, félelmet és negatív érzelmeket keltő név.
2014. júl. 2. 10:27
 16/22 anonim ***** válasza:
77%
Jézusom, a tesóm pasiját Roderiknak hívják, és ő utálja. Mindenki úgy ismeri, hogy Rod, a tesóm meg Rodibébizik állandóan, de így meg azt hiszik, valami külföldi vagy olyan magyar, aki bevágódós, menő nevet akart. Szerintem maradjon a Ruben, bár nekem az sem tetszik, ennyire bibliás beütésű nevet nem adnék. De e ti gyereketek.
2014. júl. 2. 14:51
 17/22 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem nagyon gáz az összes verzió bocs :S
2014. júl. 2. 15:03
 18/22 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem az első verzió szépen hangzik, de nekem gyerekként jópár évig kellemetlenséget okozott volna a sok r betű. :D
2014. júl. 2. 15:57
 19/22 anonim ***** válasza:
37%
Első pár évben a kisfiú "jácjubenjodejik"-nek fogja hívni magát, ha megkérdezik mi a neve. Aranyos:)
2014. júl. 2. 16:22
 20/22 anonim ***** válasza:
Rácz nélkül.De komolyan és normálisan.
2014. júl. 6. 01:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!