Sokat isznak a szüleim mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az a baj hogy a szüleim nagyon sokat isznak. Kettőjüknek napi 3.4 liter bor..is elmegy.. melette pedig a sör és a rövid italok is csusznak. Már annyira hozzászoktak az iváshoz hogy ha ennyi bort megisznak szinte észre se lhet rajtuk venni. de van hogy egyre sűrűbben bekkatannak. ilyenkor veszekdnek csapkodnak. egymással. vagy épp velem.. szóhoz se tudok jutni semmi nem jó amit csinálok. apám vert is már meg.. másnap meg ugy viselkedik mintha nem történt volna semmi. mondtam már nekik nem egyszer hogy ne igyanak. próbáltam velük beszélni..de a válasz csak annyi hogy ezt is sajnálom tőlük.. én már nem birom tovább.. mit tegyek ? segitsetek.. beleörülök.-....2010. jan. 5. 19:17
21/23 A kérdező kommentje:
Már próbálkoztam azzal hogy megbeszéljem velük de semmi értelme.. hiába akkor józanok voltak de aki sokat iszik már ennyi ideje az hiába aznap épp józan már nem ugyanaz az ember aki volt. ilyenkor is csak én vagyok a hibás hogy ennyit sajnálok tőlük. ha pedig veszekedés van sajnos egyedül maradok kettejükkel. nincs aki megvédjen ilyenkor hogy magam lehessek. volt hogy bezárkóztam de másnap apám kivette a szobám kulcsát és azóta sem tudom hol van. ilyenkor anyám mindig hozzám jön panaszkodni hogy apám miket mond neki és hogy mennyire utálja. aztán mikor megpróbálom óvatosan kezelni a helyzetet akkor kirohan hogy én őt utálom és olyan vagyok mint az apám. ekkor fenyegetőzik hogy megöli magát. aztán mikor kimegy jön az apám és ő is elkezdi anyámat pocskondiázni hogy milyen ő.. ezt hallgatom szinte minden nap. lehet ha elköltöznék jobb lenne..de még itt van a beteg dédim. őt aztán végkép nem hagyhatom itt.. 89 éves... nem hagyhatom magára...a faluba kéne ahhoz maradnom..mert azért egy 89 éves asszonyt nem hurcolhatok egy nagyvárosba... :S
2010. jan. 6. 11:13
22/23 A kérdező kommentje:
és a másik kommentezőnek hogy válaszoljak. igen mind ezen felül tényleg mindent megadtak nekem. nem mondhatom hogy nem. mert van szobám.gépem.netem.telóm.dvd.ém tv-ém. ami egy gyereknek kell.nem járok márkás ruhákba és igaz nem a legfullosabb kütyüim vannak. de amire szüksége van egy ilyen korunak azt mindent megkaptam. ezzel nincs is gond..csak épp azzal amit csinálnak engem készitenek ki.Ha nem adtak volna semmit lehet könnyebben itt tudnám hagyni őket.. de tényleg kiiskoláztattak és felneveletek. és ennyvel tartozom nekik hogy még ha nehéz is de valami megoldást találjak erre. hogy nekik is jó legyen és végre nekem is.
2010. jan. 6. 11:20
23/23 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Érdekelne hogy alakultak azóta a dolgaid és találtál-e megoldást a problémára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!