Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Sokat isznak a szüleim mit...

Sokat isznak a szüleim mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az a baj hogy a szüleim nagyon sokat isznak. Kettőjüknek napi 3.4 liter bor..is elmegy.. melette pedig a sör és a rövid italok is csusznak. Már annyira hozzászoktak az iváshoz hogy ha ennyi bort megisznak szinte észre se lhet rajtuk venni. de van hogy egyre sűrűbben bekkatannak. ilyenkor veszekdnek csapkodnak. egymással. vagy épp velem.. szóhoz se tudok jutni semmi nem jó amit csinálok. apám vert is már meg.. másnap meg ugy viselkedik mintha nem történt volna semmi. mondtam már nekik nem egyszer hogy ne igyanak. próbáltam velük beszélni..de a válasz csak annyi hogy ezt is sajnálom tőlük.. én már nem birom tovább.. mit tegyek ? segitsetek.. beleörülök.-....
2010. jan. 5. 19:17
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Hány Éves vagy? Ha kiskorú akkor kérj segítséget a gyámügytől. Mondjuk én elösször a háziorvossal beszélnék.Már ha normális
2010. jan. 5. 19:24
 2/23 A kérdező kommentje:
20 vagyok.. az az igazság hogy szégyellem... :S nagyon kis faluba lakunk... és mindenki felé azt mutatják ők a minta szülök.. közbe itthon pedig :S háziorvos mit tehetne ? ez náluk már nagyon elfajult :S egy fél napot nem birnak ki pia nélkül...és ráadásul szinte minden pénzünk erre megy el :S
2010. jan. 5. 19:27
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz elköltözni valahová,esetleg koliba?Sajnos őket nem fogod tudni megváltoztatni,örökké pedig nem élhetsz így.
2010. jan. 5. 19:28
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
majdnem ugyanez velem is ,de anyám nem iszik..és apám se mindennap,de ha piához jut akkor nagyon bebaszik!és ők is mintaszülőnek mutatják magukat:S
2010. jan. 5. 19:29
 5/23 A kérdező kommentje:
Sajnos nem.. nincs hová mennem... :S egyszer barátnőmhöz mentem el. de utánam jöttek..és azt a szituáciot nem kívánom senkinek....:S a barátnőm szülei se repdesdek az örömtől... ami cirkusz akkor ott volt... valahogy meg kellene oldanom de sehová nincs mennem :S
2010. jan. 5. 19:30
 6/23 A kérdező kommentje:
A másik pedig az hogy félek a pia viszi el őket egyszer.. bár amikor apám megver..jobbnak látnám ha egyedül élnék.. de szeretem őket... és féltem őket :(
2010. jan. 5. 19:31
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
gyámhatóság, de sürgősen...
2010. jan. 5. 19:33
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

20 évesen már elég nagy vagy elköltözni otthonrol

keress munkát,keress albérletet,más is megtudja csinálni,te is

2010. jan. 5. 19:35
 9/23 A kérdező kommentje:
és ott mit fognak tenni? a szüleimmel mit csinálnak ? és velem ? annyira nem vagyok képbe ezekben az ügyekben :S
2010. jan. 5. 19:35
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
aki gyámhatoságot irta,az nem olvasta a korodat,elmultál 18...ez már nem az ö dolguk
2010. jan. 5. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!