Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nem bírom. Már...

Mit tegyek? Nem bírom. Már jól voltam, de most mindent elrontottak. Hogy éljem túl?

Figyelt kérdés

Pár hete lett vége a barátommal majdnem 10 hónap után. Az egész baráti társaságom melléállt, folyton azzal jönnek, hogy miért nem kezdek vele barátkozni, és nem fogják fel, hogy nem megy, mert szerelmes vagyok belé. Mindenkit letiltottam. Ma az exem anyukája is felhívott, hogy mi van már velem, persze kb. végigbőgtem az egész beszélgetést, és most derült ki, hogy az, akit én legjobb barátomnak hittem, addig ott ült az exemmel egy kocsmában és kibeszéltek engem. Felfogtam, hogy nem szeret. Felfogtam, hogy nem kellek neki. De ők miért nem értik meg, hogy én szeretem, és vele akarok lenni? Miért akarnak belekényszeríteni egy számomra halálos kimenetelű szituációba? Már volt egy öngyilkossági kísérletem a szakítás óta. Nem eszem, nem alszom, azon kattogok, mit rontottam el, és hogyan hozhatnám helyre, hogyan lehetnék újra vele, még akkor is, ha tudom, lehetetlen. Mit tegyek? Már jól voltam, munkát kerestem, elkezdtem rajzolni is, meg kimentem az utcára is végre. Miért kellett elrontani? Miért nem lehet megérteni engem?

20L

2014. jún. 29. 00:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Igazából újat nem tudok mondani. 20 éves vagy, az élet megy tovább. Van egy fekete acél karikagyűrűm, amit nagyon szeretek és ezért egy mélyebb hangulatú időszakomban belegravíroztattam, hogy "Az élet megy tovább...". Egyszerűen nem lehet fennakadni és pláne nem lehet eldobni egy emberi életet, a saját életedet ilyenek miatt!

2 hónapja lett vége a 2,5 éves kapcsolatomnak. Megtudtam, hogy a párom végig megcsalt, most pedig ő sírja vissza magát hozzám. Piszkosul nehéz erősnek lenni, de 24 évesen nem hiszem, hogy olyan mellett kellene leragadnom, aki sosem volt őszinte hozzám, kijátszott a hátam mögött, majd a szemembe mély meggyőződéssel, rezzenéstelen pofával belehazudott. Az eszem azt mondja meneküljek, a szívem azt, hogy szeretem őt és megfog változni. Nos, nem fog... A közös barátaink mind mellette állnak, az én verziómra egyik sem volt kíváncsi, csak azt látják, hogy ez a gonosz nőszemély lelépett. Hogy miért, az már mindegy. Elvesztettem őket, én egyikhez sem fogok odamenni magyarázkodni és könyörögni. Érzem magamat annyira erősnek és kemény fejűnek, hogy egyedül is végig tudom csinálni ezt az időszakot. Ehhez sokat segít a gyűrűm, mert lehet hülyeség, de ha ránézek és nem is látom mi van beleírva ez számomra egy jelkép. Egy jelkép arra, hogy megtudom csinálni és feltudok állni. Mindig a szemem előtt van!!! Az öngyilkosságnál nagyobb marhaság nincs. Egy srác/lány sem érdemel annyit, hogy bárki is kioltsa az életét miatta. Majd eljön a nagy Ő, aki sosem fog bántani, vagy legalábbis ilyen szinten nem.

Az egyedüllét ellen: Jön a nyár, keress egy tábort, ahova a te koroddal is mehetsz még. Önkéntes tábor, avagy én most éppen katasztrófavédelmi táborba megyek (ma még lehet jelentkezni ha gondolod :D). Csak én tudom, hogy elvonulni megyek a világ elől és bút felejteni. Az csak jó, hogy közben tanulok valami hasznosat és egy merőben új környezet és társaság lefoglal.

Vállalj önkéntességet egy kórházban, vagy idősek otthonában. Bárhol, ahol olyan munkát végezhetsz, ami alatt nincs időd gondolkodni, viszont hálásak neked azért, hogy ott vagy.

Fogj egy jó könyvet, aminek magával ragad a története és szárnyalj.

Engem ezek kapcsolnak ki, ezek teszik lehetővé a könnyebb felejtést.

2014. jún. 29. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!