Szerintetek mit tudnék csinálni, hogy elmondjon mindent a párom?
"sárkánykisasszony", "sárkánykisasszonyférj"
Múltkor azon vesztetek össze itt az oldalon, mindenki előtt, hogy segítesz-e a házimunkában, vagy sem, összeszeded magad után az alsónadrágjaidat, vagy sem!
Aztán megbeszéltétek egymással. Szintén itt az oldalon!
Ezúttal szerintem már rendezhetnétek egymás között ezt a problémát!
Gondolom, pár komment után majd megint beszáll "sárkánykisasszony"!
TI EZZEL SZÓRAKOZTOK???
Vannak személyiség jegyek, amin változtatni 360 fokban nem lehet.
Nem tudom mi az elfogadottabb a világban, az hogy titkolóznak egymás előtt, vagy szabadon áramlik az információ?
Ha valaki 360 fokot változtat, akkor ugyanoda ér.
Az írod "szeretem ő is engem mert látom s érzem", ugyanakkor nem akar semmit elmondani hogy mi bántja vagy mi zavarja? Akkor kinek akarja elmondani, a szomszédnak?
Vagy mindketten őszinték vagytok egymással és megtanultok egymással kommunikálni, vagy ha erre nincs igényetek akkor meg ne feszegessétek a témát. A telefon és a face is ugyanez. Vagy teljes a bizalom és mindenki csak a sajátját használja és nézegeti, vagy közös minden jelszó, mindenbe mindketten belenézhettek. Mindegy melyiket választjátok, a lényeg hogy mindkettőtöknek megfeleljen. Próbáljatok meg közös nevezőre jutni a kérdésekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!