Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy érezhetem egyik pillanatb...

Hogy érezhetem egyik pillanatba azt hogy elég a másikba meg hogy ő a mindenem?

Figyelt kérdés
24 éves egyedülálló anyuka vagyok.Friss a kapcsolatom a párommal,de nagyon komoly.Szinte egyik napról a másikra olyan szoros kapcsolat alakult ki mintha évek óta együtt lennénk.Elfogadta a kisfiam,apja ként szereti.Észre vétlenül összeköltöztünk,kezdődött a randizással,majd együtt alvás,most meg már teljesen együtt élünk igaz valamikor nálam valamikor nála vagyunk.Nagyon jól kijövünk.DE valamikor rám tőr az az érzés hogy megfolyt,hogy elég menjen haza...Holott tudom hogy nem tudok nélküle élni!Ő mindig mellettem áll,pedig még a válásom folyamatba van igaz már fél éve..Mitől érzem azt hogy megfolyt?Hogy elegem van belőle?Mikor szeretem!!Volt valaki már így?
2010. jan. 5. 09:19
 1/6 anonim ***** válasza:
92%

Én voltam így a volt párommal.

Mikor nem volt itt hiányzott és úgy éreztem nagyon szeretem,de mikor nálam aludt rendszeresen 1-1 hétig akkor a végén mindig már alig vártam, hogy hazamenjen és nélküle legyek.

Szó szerint én is ezt éreztem, hogy megfojt, nem tudtam igazán önmagam lenni.

Nálam ez azért volt, mert már nem volt dolgunk egymással, hamarabb kellett volna elhagynom, csak magamnak sem mertem bevallani, mert féltem az egyedülléttől.

2010. jan. 5. 09:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Előzővel teljesen egyetértek!! Én is ebbe a csapdába estem,itt már inkább a megszokás és a magánytól való félelem erősebb az emberben min sem a szerelem:((

Sajnos nekem egy ilyen kapcsolatból gyerek is született és közös lakás is van.Nagyon nehéz végigvinni.Én még benne vagyok és szenvedek.De alakítom a külön életünket.

2010. jan. 5. 09:54
 3/6 A kérdező kommentje:
Mi még csak 3 hónapja vagyunk együtt,így megszokásról nem lehet szó,és szerelmesek vagyunk.DE akkor miért van ez?Ha érzem hogy ő az igazi,miért kételkedek?Miért akarok menekülni?
2010. jan. 5. 10:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

azért mert túl hamar lett a kapcsolat komoly. Én nálam az működik, hogy első pár hónapban bizonytalan a kapcsolat, hogy nem köteleződünk el teljesen. Ha túlzottan sokat kell a másikkal lennem eleinte, akkor nekem is sok lesz, és elmenekülök. Nálam még nem jött be az, hogy meglátom, vonzódom és máris komoly a kapcsolat, hiszen még nem is ismerem, még akkor sem ha úgy tűnik. Ha nincs meg a lehetőség a bizonytalankodásra, hogy elgondolkodhassak azon, hogy tényleg vele akarok lenni, akkor megfulladok.

Figyelj, mielőtt besokalsz, érdemes kipróbálni, hogy kicsit külön költöztök. Hogy csak randizgassatok, vagy heti 1-2 nap aludjon nálad, és akkor már nem fogod úgy érzeni hogy megfoljt.

Szerintem ez teljesen természetes érzés.

2010. jan. 5. 10:38
 5/6 anonim ***** válasza:
gyorsan mennek a dolgok.Talán lassítani kéne.Nem volt időd megszokni még
2010. jan. 5. 14:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Félsz az elkötelezettségtől hisz most válsz egy rossz házasságból!Szerintem még korai az össze költözés!
2010. jan. 19. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!