Ez normális gyászreakció vagy gyanakodjak?
A férjemnek a hétvégén meghalt a nagynénje. Nagyon szerette, ezért eléggé maga alatt volt, hétfőn nem is ment dolgozni. Amikor hazaértem és kérdeztem, hogy milyen napja volt, nem volt-e rossz egyedül otthon, azt mondta, hogy nem, pakolgatott napközben.
Utána nagyon furcsán viselkedett (például nem akarta, hogy elmenjek a temetésre. A testvére mondta, hogy ne legyen hülye, nyilván ott a helyem. De azért anyukáját is megkérdezte, aki teljesen felháborodott, hogy hogy jut ilyesmi eszébe. Nekem is nagyon rosszul esett, nem is értettem, hiszen elbúcsúzni külön kérte, hogy kísérjem el.)
Csúnya dolog, tudom, de belenéztem a facebookjába. Van egy nő, aki állandóan találkozni akar vele, és egyértelmű, hogy nem csak beszélgetni. De ő eddig elhárította. Most amikor belenéztem, azt hittem, elájulok: azt írta a nőnek, hogy jöjjön fel, fél ötig ér rá (én addig dolgozom).
Amikor rákérdeztem, azt mondta, hgoy valóban itt járt, de nem tartotta fontosnak elmondani, és hogy ne aggódjak, a nő nem is kezdeményezett nála a vallása miatt, hanem csak beszélgettek. Amikor ezt nem hittem el, akkor arra módosította, hogy a nő ugyan próbálkozott, de ő elutasította.
Most mégis mit csináljak? Bizonyítani nem tudok semmit, neki nem hiszek. És igazából már az a tény is pocsékul esik, hogy ahelyett hogy velem beszélte volna meg a dolgot, mással tette. De őszintén szólva nem hiszem, hogy csak beszélgettek, főleg hogy utána jött ilyenekkel, hogy ne menjek el a temetésre és hasonlók. Viszont tényleg elég pocsék állapotban van, és nem akarom megvádolni se. Mit tehetnék? :(
A férjednek csak egy baja van: lelkiismeretfurdalás mert megcsalt.
Akinek fájdalmas egy hozzátartozó elvesztése, az legutolsó esetben vágyik idegenek társaságára... Meg ha komolyan nem akart volna tőle semmit, már akkor letiltja facebookon, amikor először utalgat neki a nő. Semmilyen indok nincs arra,h az ember ne tiltson le valakit, aki nem veszi a lapot,h nem kell.
Már ne haragudj, de a férjed jóval a nagynéni halála előtt is levelezgetett ezzel a nővel!
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy ez a haláleset csak egy jó indok volt félrekefélni!
Tagad, módosít a sztorin! Elutasította, persze, nyilván azért hívta fel, mert kettesben olyan nagyon egyszerű elutasítani egy nőt, aki nyomul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!