Ciki ha még 17 évesen odabújok anyához, vagy mellette alszom pár órát mikor apu dolgozik?
A velem egykorúak már a szüleiket idegesítőnek tartják, stb. De én nem így vagyok ezzel..
17/L
én anyuka vagyok
és szeretném ha a gyerekeim ennyi idősen még idebújnának hozzám :-)
Nem érdekelne akkor sem, ha ciki lenne :) Anyukámhoz mai napig odabújok, ha olyan kedvem van. Van amikor teljesen kivagyok egy pl. rossz nap miatt, és a férjem gyakran éjszakás. Anyukám gyakran meglátogat, én is őt, akkor a az ölébe hajtom a fejem, és cirógatja a hajam, mint kislánykoromban. Egy Anyának mindig kisgyerek marad a gyereke :)
30N
A testi érintkezés minden embernek fontos, kortól és nemtől függetlenül. Legjobban persze a csecsemőknek és kisgyerekeknek van szüksége rá, nem lenne enélkül egészséges a pszichés fejlődésük, de később is megmarad ez az igény, csak csökken (egyéntől függ, hogy mennyire).
Olvastam egyszer egy kísérletről, ahol ápolásra szoruló idős embereket vizsgáltak, és kiderült, hogy azok, akik több szeretetteljes, törődő testi érintést kaptak, azok mentálisan és fizikailag is jobban érezték magukat.
30 felé közeledő lány vagyok, és még mindig a szüleimmel lakok. Van állásom, el tudnám tartani magam, de minek fizessek egymagamnak albérletet, amikor itthon is élhetek. Inkább gyűjtöm azt a pénzt a későbbekre. Arról nem is beszélve, hogy hosszabb távon unatkoznék is egyedül egy lakásban, így legalább van társaság.
Egyébként az egyetem alatt éltem már albérletben, el tudom látni magam, itthon is megosztjuk a háztartási teendőket. Nekem teljesen jó és praktikus így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!