Ciki ha még 17 évesen odabújok anyához, vagy mellette alszom pár órát mikor apu dolgozik?
Figyelt kérdés
A velem egykorúak már a szüleiket idegesítőnek tartják, stb. De én nem így vagyok ezzel..
17/L
2014. jún. 26. 22:30
11/31 anonim válasza:
Ilyen barátnőő kell nekem, ebből is látszik a lelke ott van ahol annak lennie kell ! :)
18/F
12/31 anonim válasza:
Meghatódtam :') A válaszokon is.
Nem, nem ciki!
13/31 anonim válasza:
Kifejezed a szereteted, semmi ördögtől való nincs ebben. Szerintem tök aranyos. :)
14/31 anonim válasza:
Ismerek olyan nőt aki huszonéves koráig anyuka mellé feküdt be amíg el nem kezdett pasikkal aludni :)
De őneki nem él az apukája,nála betudtam ennek a dolgot.
Nálad mi az ok amiért ezt csinálod?Félsz a valamitől?
15/31 anonim válasza:
Nem ciki. Én is szeretem a szüleimet, együtt nèzünk tv-t,... Az a ciki, valaki ezt cikinek tartja...
16/31 anonim válasza:
Ahogy olvasgatom látom csajok közt ez elfogadott dolog,de tudod pasik ezt másképp gondolják,sőt ha a kérdező fiú lenne akkor mennének a kommentek hogy anyuci pici fia :)
17/31 anonim válasza:
24 éves vagyok, évente 2 hetet vagyok anyunál. A mai napig vele alszok, ha egyedül megyek haza. Még a párja is elviseli, hogy olyankor ő "ki van túrva"
18/31 anonim válasza:
# 17/17 Kettő az egyben :) Anyud párját sajnálom.Egyszerre két nővel aludhat :)
19/31 anonim válasza:
Én nem alszok vele (csak egyedül szeretek aludni), de sokszor megölelgetem, odabújok hozzá. És egyáltalán nem tartom cikinek, sőt!
29/L
20/31 anonim válasza:
Ez nem ciki, ez nagyon aranyos, szívmelengető dolog!!!
Ha lesz lányom, remélem majd 17 évesen is odabújik majd hozzám.
Örülj, hogy ilyen jó kapcsolatod van anyukáddal. <3
25\L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!