Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miez a kettősség bennem? Mit...

Miez a kettősség bennem? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok, és van egy 19éves barátom 2 hónapja.

Belém van esve a fiú, őszintén szeret...

Hihetetlen lelki kötelék van köztünk, megértjük egymást, segítünk egymásnak MINDENBEN, nincs olyan dolog, amit ne tudnánk megoldani, és megbeszélni. sosem veszekedtünk.

De nem érzem, hogy szerelmes vagyok belé és félek. Ezt mondtam neki is, azt mondta, hogy vár rám, hogy Ő segit megtanítani szeretni, és hogy Ő mindig itt lesz nekem. Mégsem akarjuk elengedni egymást, és nekem összerándul a gyomrom, ha belegondolok abba, hogy elveszítem, hogy mégis csak abrátok lennénk, hogy mással lenne.... :( Nagyon fáj, de félek, hogy mivan ha sosem leszek belé szerelmes:(

Sok, sőt rengeteg a közös bennünk, és ármit megtenne értem. Ő érzi hogy szeretem, mert mondja, sőt én magam is beismerem, hogy olyan tüneteket produkálok mint aki szerelmes, és ezek nem megszokások, hanem tettek...

Mégis félek, nem akarom elveszíteni, nem akarok szakítani vele... mi ez az érzés?:( Istenem, annyira félek:'(

Szeretni akarom!!!!!!!!!!!!

2010. jan. 4. 20:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

akkor pedig szerintem igenis szerelmes vagy belé tudat alatt, csak nem akarod bevallani, mert félsz a csalódástól.

azért gondolom, hogy te is beleestél, mert nekem úgy tűnik, hogy rózsaszín szemüvegen keresztül látod őt.

mindent megtenne értem, ilyen pasi nincs még egy - ezekre gondolok.

2010. jan. 4. 21:17
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
En csak azt nem ertem,hogy miert gondolsz a szakitasra,ha nem akarod elvesziteni?Isteni szerencsed van,Gratulalok.Elvezd a tarsassagat amig lehet,ne azzal torodj hogy nem vagy szerelmes bele,mert szerintem mar kialakult benned az az erzelem ami erosebb a szerelemnel.A szerelem jon,es elmullik,de amit te erzel az mas,erosebb.Kivanom hogy mire betoltod a megfelelo eletevede,egy karikagyurut huzzon az ujjadra. :)
2010. jan. 4. 21:26
 13/16 anonim ***** válasza:
Hová rohansz? még csak két hónapja ismered, nem? Minek ráparázni az egészre? Élvezd a társaságát és ne görcsölj rá az egészre. Majd kialakul. Csak ne hazudj neki, magadnak, ennyi.
2010. jan. 4. 21:29
 14/16 anonim ***** válasza:

Félreértettél. Én is bízom benne, TUDOM hogy eszében sincs megcsalni, 9 hónapja vagyunk együtt.... egyszerűen csak MINDEN pasi megcsalja előbb-utóbb a feleségét...és 19 évesen már valahogy úgy érzem hogy gondolni kell a jövőre. Hogy mi lesz ha. De Te még fiatal vagy ehhez, nem valószínű, hogyhozzá mész férjhez, meg 2 hónap azért még "csak" 2 hónap...9 hónap, és plusz 3 év már más...

De sok sikert Nektek!

2010. jan. 4. 21:40
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a szép, bíztató szavakat. Megbecsülöm, és nem szakítok vele:$

Tényleg köszönöm szépen nektek:$

A karikagyűrüs olyan szép volt:)

meg a rózsaszínes is:)

2010. jan. 4. 21:42
 16/16 anonim ***** válasza:
Nehogy szakíts. Várj. Majd kiforrja magát, vagy széna, vagy szalma. Az érzések meg nem a vakvilágba keletkeznek bennünk, hanem rengeteget befolyásol rajtuk, mit gondolunk és hogyan cselekszünk.
2010. jan. 5. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!