Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ekkora baj ez? :O

Tényleg ekkora baj ez? :O

Figyelt kérdés

Anyukám szerint egy ennyi idős lánynak mint én magától eszébe kellene jutnia hogy PL:mosogasson el vagy vigye ki a szemetet! Viszont HA SZÓL MINDIG MEGCSINÁLOM! szó nélkül! Tényleg akkora baj hogy szólni kell hogy csináljam meg?

A kérdésem olyanoknak szól főleg akiknek van gyerekük!

És tudom hogy kicsit butácska kérdés! xD

15/L

2010. jan. 4. 20:11
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Azért lenne fontos, hogy szó nélkül megcsináld, mert az azt jelentené, hogy téged is zavar és őszintén szeretnél segíteni. Ha rád szólnak szó nélkül teszed de kötelességből.

2010. jan. 4. 20:16
 2/21 anonim ***** válasza:
21%
nekem szólhatnak akkor is b@szok rá xD
2010. jan. 4. 20:16
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is ez van,anyum megkér én kiviszem a szemetet ,ha mosogatás magamtól nem jut eszembe kivéve akkor ha én ettem a tányérból vagy ittam a pohárból akkor persze elmosom de amúgy nem nagyon figyelem ezeket a dolgokat.:D

14/L

2010. jan. 4. 20:18
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Én beérem annyival,hogy bepakolja maga után a mosogatóba,morzsát lerendezi,szobáját saját maga takarítja.Ezekért nem kell szólnom,megcsinálja.
2010. jan. 4. 20:20
 5/21 anonim ***** válasza:
37%

Hát elég szégyen ha magadtol nem veszed észre a munkát.

Ezzel sokat segithetnél.Nekünk már 8 éves korunkban takaritani kellett tudni magunktól,és más egyéb házimunkát csinálni.

Én ezt el sem mondtam volna a helyedbe

2010. jan. 4. 20:21
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

anyukád biztos az a típus, akinek rosszulesik az ilyesmi. vannak olyan típusú emberek, persze főleg nőknél, akiknek a segítség jelenti a legfőbb biztosítékot a figyelemre, szeretetre, törődésre.

tedd meg, hogy önként segítesz a házimunkában, ha ő ilyen.

2010. jan. 4. 20:25
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Már pedig sztem nem gáz utolsó!Nem a kérdező vezeti a háztartást,lehet,h megfeledkezik róla sokszor(én is ilyen vtam ennyi idősen, aztán mégsem lettem egy hanyag rendetlen,)az a lényeg h megcsinálja,majd ha később saját háztartása lesz akk szó nélkül is meg fogja!Az,h még most szólni kell neki,nem jelent semmit...(amúgy ha szülő lennék én nem takaríttatnék a 8éves gyerekemmel...)
2010. jan. 4. 20:27
 8/21 anonim ***** válasza:
31%

Az 20:21-es hozzászólónak üzenem, h sajnálom a gyerekkorodat.

Egyébként mért lenne baj, ha zavarja a szemét szól neked, ha meg nem képes szólni akkor meg se érdemli h vacakolj vele. Különben is, ha teljesen tele lenne és nem férne bele amit ki akarsz dobni biztos kivinnéd. Addig meg nem várhatja el h félóránként megnézd tele van-e nagyjából.

Másrészt ha észreveszi, hogy nem fér bele a szemete ő is kiviheti, mi az ő nem tudja ezt magától?

2010. jan. 4. 20:28
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Azért lenne jó, ha magadtól tennéd a házimunkát, mert ez is egy jele annak, h önállósodsz!!!!! Anyukád nem lesz mindig melletted, h figyelmeztessen a teendőkre!!!! Hozzá kell szokni, h anyukád nélkül is teszed, amit tenni kell, legyen az mosogatás, takarítás stb!!!

20/L

2010. jan. 4. 20:28
 10/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

kicsit megnyugodtam hogy nem csak én vagyok ilyen! :D

2010. jan. 4. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!