Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt olyanok akiket nem...

Vannak itt olyanok akiket nem "támogattak" az összeköltözésben még is jól alakult minden?

Figyelt kérdés
Jövőhónapban költözünk össze a párommal,teljesen jól megvagyunk sok időt töltünk együtt.mindent megbeszélünk.8 hónapja vagyunk együtt. De a testvérem meg 2 barátnőm azt mondja,hogy ne mert nem illünk össze de nem tudja megmagyarázni miért. Tesóm lehet fél ,hogy "elveszít" vagy miért reagálhat így? nem agresszív a srác,nem iszik,nem kocsmázik semmi ilyesmi ezért nem értem ,mi lehet a baj.
2014. jún. 25. 14:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
És akkor mi van ha feketén dolgozik? Akkor ezért szakítsanak vagy mi? Magyarországon teljesen általános a feketemunka, nem jó dolog, de ez van. Az is fekete munka, hogy bejelentenek 4 órára, aztán a többi megy a zsebbe.
2014. jún. 25. 14:54
 12/16 A kérdező kommentje:
nem ez a lényeg,hogy feketén dolgozik e-vagy nem :)
2014. jún. 25. 14:58
 13/16 A kérdező kommentje:

9-es!

egyik sem jellemző rá,bulizni is együtt járunk :)

2014. jún. 25. 15:00
 14/16 anonim ***** válasza:
11-es: semmi, csak a 16-18 órát dolgozikra reagáltam, hogy azért ez nem éppen tisztességes.
2014. jún. 25. 15:02
 15/16 A kérdező kommentje:
nekem is 8 óra a bejelentett gyakorlat mégis 15 órákat húzok le,ha azt mondom ezt nem lehet elküldenek a p...ába
2014. jún. 25. 15:04
 16/16 anonim ***** válasza:

Az exemmel nem támogattak. Az a helyzet, hogy igazuk volt. Lehúztunk ugyan öt évet, de lényegében elpocsékolt idő volt. Rendes ember ő, csak egyszerűen nem mellém való, nem voltunk egymásra jó hatással. De igazság szerint én se tudnám megmondani, miért nem illettünk össze.

A párommal nem volt ilyen kérdés. Pedig masszív gyomorgörccsel mutattam be otthon, a szüleim konszolidált fiúkhoz voltak szokva, ő meg összetetovált, fülbevalóval, stb. Engem lepett meg a legjobban, amikor egyhangúlag támogattak. Ezt se tudták nagyon konkrétan indokolni, csak hogy látszik rajtam, hogy boldog vagyok és kivirultam mellette. És ismét igazuk lett :)

Gondolkozz el azon, amit mondtak. Nem az a kérdés, hogy iszik-e vagy kocsmázik, stb. Olyannal le sem állunk ugye :) Hanem az, hogy rád milyen hatással van. Azt meg elég nehéz egzakt módon megfogalmazni.

2014. jún. 25. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!