Vannak itt olyanok akiket nem "támogattak" az összeköltözésben még is jól alakult minden?
9-es!
egyik sem jellemző rá,bulizni is együtt járunk :)
Az exemmel nem támogattak. Az a helyzet, hogy igazuk volt. Lehúztunk ugyan öt évet, de lényegében elpocsékolt idő volt. Rendes ember ő, csak egyszerűen nem mellém való, nem voltunk egymásra jó hatással. De igazság szerint én se tudnám megmondani, miért nem illettünk össze.
A párommal nem volt ilyen kérdés. Pedig masszív gyomorgörccsel mutattam be otthon, a szüleim konszolidált fiúkhoz voltak szokva, ő meg összetetovált, fülbevalóval, stb. Engem lepett meg a legjobban, amikor egyhangúlag támogattak. Ezt se tudták nagyon konkrétan indokolni, csak hogy látszik rajtam, hogy boldog vagyok és kivirultam mellette. És ismét igazuk lett :)
Gondolkozz el azon, amit mondtak. Nem az a kérdés, hogy iszik-e vagy kocsmázik, stb. Olyannal le sem állunk ugye :) Hanem az, hogy rád milyen hatással van. Azt meg elég nehéz egzakt módon megfogalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!