Miért csinálta ezt a párom? Nem íratta rá a nevemet a szallagra.
Egy hete temettük el apósomat. Ma reggel voltam kint a temetőben és láttam, hogy a koszorúra amit a párom csináltatott ez van írva "Fájó szívvel búcsúzik szerető fiad Anti és családja."
Az én nevem nincs is rajta. Nektek ez nem esne rosszul?
Szimplán egy lelkisérült nő vagy, aki nem tudta feldolgozni, hogy a férjének nem ő az első, és mástól vannak gyerekei. Önértékelési zavaraid vannak, és Te magad nem tekinted magad Anti családjának.
De ezzel az égvilágon semmi dolga nincs sem a férjednek, sem a koszorúnak, egyedül neked kéne rendbe rakni magadban a dolgot, vagy keresni egy olyan pasit, aki még szűz, és remélhetőleg árva is, hogy megnyugodhass, ha a családját emlegeti, csakis rád gondolhat...
Nem esne, és nagyon remélem, hogy Anti minél előbb ott hagy és keres egy értelmes nőt.
Meghalt az apja, a kisebb gondja is nagyobb a hlye koszorúnál - amúgy azt íratta rá, amit szoktak -, te meg nem, hogy segítenél neki, elkezdesz hisztizni egy semmiségen.
Nagyon szégyelld el magad, és gondolkodj el, mit is csinálsz épp, mert undorító módon viselkedsz.
Én ilyen helyzetben pont tennék a koszorúra,; mindenben a párom mellett állnék, támogatnám lelkileg, stb., nem bevágnám a durcát. Szegény Anti, csak sajnálni tudom, amiért ilyen hárpiát fogott maga mellé.
Most akkor nem is az a bajod hogy mi van a szalagra írva hanem az hogy ő intézte el? De hát könyörgöm! A saját apját temetik el,fontos neki és ezért ő intézte el és nem hagyta másra!
Te nem tartod magad a családja részének,nos ha nem is tartod magad annak akkor ideje elgondolkodni hogy hogyan is tovább.Szerintem ezt a dolgot inkább ne is emlegesd neki,nyeld le magadban mert jól nem fogsz kijönni belőle!
Figyelj, akkor mondok neked bántóbbat.
Az én páromnak is nem rég halt meg az apukája, és a temetésen, mikor felsorolták, hogy kiktől búcsúztatják, akkor felsoroltak mindenkit, a fiait, lányait és azoknak párjait név szerint, viszont az én páromnak egyedül csak a nevét olvasták fel, és nála nem tették hozzá, hogy "...és párja: *az én nevem*"
Az igaz, hogy az előző hetekben nagyon összevesztünk, tartottunk egy kis "szünetet", de egy hét után újra együtt voltunk, de mégsem hangzott el a nevem, mint a párom barátnője. Rosszul esett, mondanom sem kell, de nem hisztiztem emiatt. Elmondtam kicsivel később a páromnak, hogy ez kicsit rosszul esett, és elmondta, hogy nem ő rendezte, hogy mit írjanak oda, és csak nem akartak variálni rajta, mert nem volt egyértelmű, hogy akkor együtt vagyunk-e tényleg. Eléggé bántott, de valahol megértettem, és nem hisztiztem, "kattogtam" ezen.
38as.
Ezen nem is lett volna jogos hisztizned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!