Lelki terror. Mit tegyek?
Nos igaz ebben nem volt részem, de mivel kollégista vagyok és amolyan szokás az én kolimban ez, hogy a felsőbbbéves lelki terrorban tartja az alsóbbévest, első évem alatt rájöttem mi a megoldás erre.
Lehet hülyeségnek hangzik, de nekem bevált.
Aki lelki terrorban tart ahhoz másképp viszonyulni. Értem ez alatt azt, hogy ne légy elutasító, viszont túl kézséges se. Ha ordibál ne foglalkozz vele, legfőbb dolog, ne kapd fel a vizet, és ne reagálj rá. Maradj higgadt.
Konkrétabb dolgot nem tudok írni, mert ezek pár apróságok és nem minden ember reagál rá ugyanúgy. Ezt ki kell tapasztalni.
Ha megvan hogy mivel tudod kibillenteni az "egyensúlyából", akkor azt az egész családnak csinálnia kéne...
Röviden ennyi amit tanácsként le tudtam írni. Nem garantálom hogy beválik, de érdemes megpróbálni.
Szebb napokat!
Figyelj, nem lehet erre mit mondani. Ki lettetek pottyantva a nagy vakvilágba, örült mindenki a családi pótléknak, oszt ennyi. Ilyen szüleid vannak, fogadd el, az élet néha rossz lapokat oszt.
Na jóccakát.
Nincs joga, hogy ott éljen, semmiféle 1 millióhoz sem.
családsegítő, Gyámügy segítségét kérjed te, ha anyukád nem teszi.
Hol laktok (település, megkeresem neked a pontos címet)
nem kell ezt elviselnetek!!!!!
Anyádnak kéne összeszednie magát, és megoldani a helyzetet, de nem fogja. Az a disznó meg csak kihasznál mindenkit.
Túl kevés az infó ahhoz, hogy érdemi dologban segíthessen it bárki, a családon belüli erőszak külön tétel, a nane.hu oldalán utána tudsz olvasni. A "miért marad" c. könyvüket olvasd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!