A ti férjeteknek is kiesik a szeme, ha meglát egy jó nőt az utcán? Engem idegesít nagyon, titeket nem? Ha mondom neki, letagadja.
Nem esik ki a szeme...
Ha megnéz egy csinos nőt nem zavar, főleg hogy nem gyakran csinálja, sőt. Én is meg szoktam dicsérni az utcán, hogy milyen csinos 1-1 lány/nő arca, ruhája, stb. Azzal semmi gond nincs, ha felismeri az ember a szépet és megnézi.
Ha feltűnően bámulja az más, bunkóság, és mind a másik hölgy, mind a feleség/barátnő számára zavarbaejtő, kínos lehet.
Szemellenzőt nem tudjátok hol lehet kapni?
Na nem a férfiaknak, hanem a nőknek, mikor csorgatják a nyálukat "menő csávó" láttán!!!
Nem tudom, az én párom nem nézeget, bár még nem a férjem.
De amúgy előfordult már h én jól megnéztem valakit de elpoénkodtunk rajta:) rosszul esett neki, de nekem is rosszul esne bevallom őszintén.
Amúgy meg legyél te a legjobb nő az utcán, tegyél érte h az legyél!:) ( a párod biztos gyönyörunek talal ha elvett felesegul csak esetleg szanj tobb idot a hajadra sminkedre..:) )
Igen, és szólni is szoktam, hogyha egy jó csajt látok. A legtöbbször pedig megnézi, és rögtön mondja, hogy nem is szép, mert csúnya a keze, vastag a bokája stb.
Cserébe ő is szól, ha egy jó pasit lát. Én pedig elmondom a pasikról a véleményem.
Egy házasságban szerintem természetes, ha erről is játékosan, minden féltékenység nélkül tudtok beszélni.
Megnézi, és akkor mi van? Nem vakságot fogadott. Nem értem a nőket, miért kell ezen kiakadni. Mi is megnézzük a pasikat....
Kérdező! Ahogyan te kinézhetsz a kérdésed alapján,
én a férjed helyében, még a kutyákat is megnézném!!
18.
Ti milyen idióták lehettek. Nézd, nézd milyen jó feneke van a nőnek.
Ja, neked pedig ott egy jó pasi.
Ez szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!