Mi lehet az oka? Lehet hogy megcsalt vagy meg mindig csal?
Figyelt kérdés
2 honapja szuletet meg a kisfiunk.Azota voltunk mar egyut a ferjemel,es azota mindig nagyon viszket es eg a huvelyem,meg folyasom is van!Mitol lehet ez.Lehet hogy megcsalt a terhesegem alat.Es azmiat van ez.2010. jan. 4. 14:53
1/4 anonim 

válasza:

nem tudom de nem hinném. szerintem járj utána kövesd de csak titokban esetleg kérdezz rá! Vagy kutass a munkatársnői között és rögtön rájösz!
2/4 anonim 

válasza:

Jézusom,milyen a kapcsolatotok,ha ilyeneket feltételezel?!Arra nem is gondoltál,h most komoly hormonváltozások zajlanak a szervezetedben,felborult a hüvelyflórád egyensúlya,és összeszedtél vmi kis fertőzést?Akár a wc-n,törölközőtől,vagy csak a folyamatos váladékozás kicsípte.A 6 hetes kontroll vizsgálaton elmondtad a dokinak(mert gondolom már túl vagy rajta...)? 2 gyerekem van,és a 2.nál én is "benyaltam" vmit,de a kontroll vizsg.on írt fel a dokim pár db kúpot és rendbe is jöttem.
3/4 anonim 

válasza:

nem valószínű hogy megcsalt volna, ennyiből legalábbis nem következtetnék vele. ha más miatt is van okod gyanakodni, akkor kérdezz rá. gombás fertőzések kialakulhatnak akár "ok nélkül" is, ha a hüvely kémiai egyensúlya felborul valami miatt, terhesség után is előfordulhat ilyen. menj orvoshoz vele, ő is megmondja h előfordulhat ilyen, kapsz kezelést, pár nap és helyrejön!
4/4 anonim 

válasza:

Szio
Ne gondolj egybol a legrosszabra.Az en lanyom most 4 eves lesz es szerelemgyerek.Szoval a terhessegem kozbe szakitottunk a baratommal.Mindegy.Alenyeg az hogy a terhessegem alatt nem alakitottam ki mas kapcsolatott senkivel,es szules utan nekem is hasonlo tunetek voltak.Ne ijedj meg ez csak egy baci lehet,semmi mas:)Talan meg a belsoreszed nem keszult fel a nemierintkezeshez es egy kicsit feldorzsolte.Az orvosok 3 honap sex szunetet ajanlanak szules utan.Nyugi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!