Miért törölték a tökéletes menyasszony kérdését, aki terhes és irigykednek rá?
Figyelt kérdés
2014. jún. 23. 16:24
12/19 anonim válasza:
vagy mégis?
Na jó, abbahagyom, nem szeretném ezzel offolni a kérdést.
13/19 anonim válasza:
Én szoktam írni, mikor valaki úgy szólít, hogy utolsó, hogy utolsó vagy ám te!:-)
14/19 anonim válasza:
Arra gondoltok,akire az unokatestvére,aki már idősebb és az egyik barátnője irigy?
15/19 A kérdező kommentje:
Igen, a végére egy mondattal lejáratta magát.
2014. jún. 23. 20:08
17/19 anonim válasza:
Mi volt a végén?? Nem láttam. :'(
18/19 A kérdező kommentje:
Leírta, hogy tökéletes élete van, és, hogy nem lesz bálna, mert csak 3 hónapos lesz akkor. Pár válaszoló pedig nem értette, hogy ha 3 hónap múlva lesz az esküvője, hogy lehet akkor 3 hónapos, mikor már tudja egy ideje a terhességet. Ráadásul a barátnőjének megmutatta a ruháját, miközben most lehetett az eljegyzése ezek szerint a napokban, bár ő nem ezt írta, de hát a matek, azért nem sok menyasszonynak van meg a ruhája és ritkán tartják az esküvőt 3 hónappal az eljegyzés után.
2014. jún. 24. 20:35
19/19 anonim válasza:
Jaj, erre emlékszem, hozzá is szóltam, és láttam, hogy törölték!!! Olyan jó volt pedig! :)
Emlékszem, írta a csaj, hogy hozzá mindennap átmegy az összes rokona, megkérdezik, mit kíván a kismama stb. stb., kinyalják a s*ggét. Tényleg irritáló volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!