Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak Vele? Ugye nem...

Mit csináljak Vele? Ugye nem lesz semmi baj?

Figyelt kérdés

Barátommal 2 éve vagyok együtt, a megismerkedésünk előtt pár héttel volt részegen egy egyéjszakás kalandja. 1 hete erősen szédül, fáj a feje, de nem tartotta annyira fontosnak, hogy elmenjen orvoshoz. Tegnap hallotta egy ismerősétől, hogy a csaj, akivel együtt volt, AIDS-es lett és ez kb 1 hónapja derült ki. Én most ki vagyok borulva, akárhogy számolom, bármi előfordulhat, mert ahogy nézem, 1-3 év a lappangási idő, de istenem, görcsben van a gyomrom és rettegek. Ez a hülye azt mondta, hogy neki nincs semmi baja és ne képzeljek be tévesen semmit és elment a haverjához. De orvoshoz nem akar menni, a tesztről meg hallani sem akar. Most komolyan, ez normális felfogás? Én itt agyon aggódom magam, mert basszus ez nem játék, ő meg nem veszi komolyan. Most mit csináljak? Nem fogja fel, hogy mi a helyzet. 4 éve sajnos drogozott, de mióta elvonón volt, nem nyúlt semmihez és teljesen tiszta. Azt mondta, ha akkor nem lett semmi baja, most sem lesz, de nem fogja fel, hogy muszáj csináltatni egy tesztet vagy megnézetnie magát. Hiába írogatom neki az sms-eimet, hogy jöjjön haza és találjunk ki valamit, nem reagál semmire. Most menjek el az orvoshoz és kérjem ki a tanácsát vagy mit csináljak? Lehet, hogy teljesen felesleges a pánikom, de rettenetesen félek és hülyére aggódom magam, Ő meg nem méri fel a helyzet súlyát. Fogalmam sincs, mit kell ilyenkor tenni

18/L

2010. jan. 4. 13:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
13:31-es. A teszt a 4. hét elteltével mutat biztos eredményt, addig nem. Nekem a szűrésen mondta a doki.
2010. jan. 4. 13:36
 12/21 anonim ***** válasza:
Menj el te megnezetni magad, szerintem ha ennyire elutasito, akkor tudja hogy mitol fel. Szoritunk, a csaj kesobb is osszeszedhette, de jobb a biztonsag.
2010. jan. 4. 13:38
 13/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm köszönöm. Jó, most próbálok lenyugodni, de basszus bele sem akarok gondolni, utálok pánikolni. Tudom, hogy a lelke mélyén ő is tudja, hogy mi a helyzet, de úgy csinál, mintha semmi sem történt volna. Anyut nem akarom feleslegesen rémisztgetni, mert még infarktust kap, de áá. Szerintem én hagyom most ezt az embert és utána járok a dolgoknak, mert megőrülök
2010. jan. 4. 13:42
 14/21 anonim ***** válasza:
41%
Én is csak azt tudom mondani, mint az előttem szólók, hogy menj el egy tesztre minél előbb. Drukkolok, hogy negatív legyen! A barátodat meg rúgd ki, ha nem számíthatsz ilyen komoly dologban.
2010. jan. 4. 13:43
 15/21 anonim ***** válasza:
68%
menj el tesztre. barátodat meg rakjad ki a francba. rá se szabad nézni ilyen emberre.
2010. jan. 4. 13:45
 16/21 anonim ***** válasza:
Menj el tesztre,remélem negatív lessz.azért ird le ha minden rendben van,szorítok neked
2010. jan. 4. 13:48
 17/21 anonim ***** válasza:
Ha pesti vagy, akkor a Karolina úti Anonim Aids szűrésre menj el, én ott voltam, és hidd el, nem volt ciki, többen voltak, nem éreztem magam elveszettnek. A doki baromi rendes volt, és mikor közöltéka negatív eredményt, csak akkor esett le a Gellért-hegy a szívemről, addig olyan ideges és feszült voltam, mint még soha. Menj el, muszáj! 13:32-es
2010. jan. 4. 13:51
 18/21 A kérdező kommentje:
Köszi én is a Karolina úti-t néztem és látom, hogy kedden délig van szűrés, mindenképp elmegyek szerintem, ha sikerül összeszednem magam
2010. jan. 4. 14:01
 19/21 anonim ***** válasza:
Szia! Ha kedden elmész, pénteken már meg is kapod az eredményt. Menj el holnap, 10 perc az egész! Írdd meg, mi volt, vissza fogok nézni ide. Csak menj el, mert fontos! Megadsz egy jelszót, és az lesz a "neved". Kapsz egy papírkát, és azzal mész vissza, ez alapján nézik az eredményeid. Kérlek, menj el! 13:32-es
2010. jan. 4. 14:44
 20/21 anonim ***** válasza:
76%

Ilyen fiatalon ilyen problemas eletet elni??? Minek ez neked? Nemhogy felhotlenul bolondoznal egy helyes, intelligens fiuval, aki a mennyekbe ropit es imad, szeret. Miert vagy ennyire igenytelen, megkerdezhetem? Minek neked egy volt drogos, aki barmikor konnyen visszaszokhat.

Legyen eszed, es legy nagyon igenyes! Tanulj, ismerkedj, es keveredj ki ilyen alakok tarsasagabol, mint a baratod.

Most oszinten, vele akarod leelni az eletedet?

Menjel el te tesztre, a baratodat pedig azonnal, de azonnal hagyd ott!!! Ha negativ a teszt azert, ha pozitiv akkor azert.

Csak az jarjon a szemed elott, hogy te ennel a fiunal sokkal jobbat, igenyesebbet erdemelsz.

drog es aids? A legdurvabb dolgok a vilagon.

2010. jan. 4. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!