Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak Vele? Ugye nem...

Mit csináljak Vele? Ugye nem lesz semmi baj?

Figyelt kérdés

Barátommal 2 éve vagyok együtt, a megismerkedésünk előtt pár héttel volt részegen egy egyéjszakás kalandja. 1 hete erősen szédül, fáj a feje, de nem tartotta annyira fontosnak, hogy elmenjen orvoshoz. Tegnap hallotta egy ismerősétől, hogy a csaj, akivel együtt volt, AIDS-es lett és ez kb 1 hónapja derült ki. Én most ki vagyok borulva, akárhogy számolom, bármi előfordulhat, mert ahogy nézem, 1-3 év a lappangási idő, de istenem, görcsben van a gyomrom és rettegek. Ez a hülye azt mondta, hogy neki nincs semmi baja és ne képzeljek be tévesen semmit és elment a haverjához. De orvoshoz nem akar menni, a tesztről meg hallani sem akar. Most komolyan, ez normális felfogás? Én itt agyon aggódom magam, mert basszus ez nem játék, ő meg nem veszi komolyan. Most mit csináljak? Nem fogja fel, hogy mi a helyzet. 4 éve sajnos drogozott, de mióta elvonón volt, nem nyúlt semmihez és teljesen tiszta. Azt mondta, ha akkor nem lett semmi baja, most sem lesz, de nem fogja fel, hogy muszáj csináltatni egy tesztet vagy megnézetnie magát. Hiába írogatom neki az sms-eimet, hogy jöjjön haza és találjunk ki valamit, nem reagál semmire. Most menjek el az orvoshoz és kérjem ki a tanácsát vagy mit csináljak? Lehet, hogy teljesen felesleges a pánikom, de rettenetesen félek és hülyére aggódom magam, Ő meg nem méri fel a helyzet súlyát. Fogalmam sincs, mit kell ilyenkor tenni

18/L

2010. jan. 4. 13:24
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Menj el te tesztre! És ha negatív akkor szerintem nincs mitől féltened őt se. És légy erős!
2010. jan. 4. 13:29
 2/21 anonim ***** válasza:
59%
Az első otthagynám a barátodat, a második menj el valami dokihoz és nézesd meg, hogy te az e vagy vagy sem, mert ha igen akkor ne add tovább és szedni kell gyógyszert is gondolom.
2010. jan. 4. 13:30
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
De ha negatív is akkor is van lappangási idő nem?
2010. jan. 4. 13:30
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Pedig egy teszt igazán nem nagy áldozat. Ha maga miatt nem teszi meg, legalább miattad megtehetné. Próbálj megnyugodni, várd meg, amíg hazamegy, és négyszemközt, higgadtan üljetek le, és mondd el neki az érveidet!
2010. jan. 4. 13:31
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
hacsak nem mindig ovszerrel védekeztek,és null orál,akkor te is csinálhatsz tesztet,már rajtad is kimutathato,ha ő elkapta 2 év...
2010. jan. 4. 13:31
 6/21 anonim ***** válasza:
92%

Szia!

Én megmondom őszintén, elmennék a helyedben egy aids szűrésre, és utána szépen kipenderíteném a barátomat.

Ha egy ilyen fontos témában nem partner, akkor ki tudja mit várhatsz tőle a későbbiekben. Most az a fontos, hogy megnézesd magad, és megnyugodj. Én még e hónap elején voltam egy HIV szűrésen, csak a magam megnyugtatása végett. A múltbéli felelőtlenségek miatt mentem el, mert a semmiből csak belémpattant a gondolat és nem bírtam megnyugodni. (pedig nem ment végig rajtam egész Budapest, de én mégis nyugtalan voltam) Hidd el, ha valakinek bekattan az agya, hogy 2mi van ha", akkor a teszt eredményéig nem nyugszik meg. Ez az én személyes példám, de mindenki, akivel erről beszéltem, ugyanígy volt. Menj el egy tesztre, roppant kedvesek, abszolút anonim, és nekem 4 nap alatt megvolt az eredmény, az 1 etet sem kellett megvárni. Ne a barátoddal foglalkozz, hanem saját magaddal először, mert fontos, hogy tudd:Te rendben vagy! A barátodat kiraknám. Ez az én véleményem.

Minden jót!

22/L

2010. jan. 4. 13:32
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Én azonnal szólnék a szüleimnek,vagy egy rokonomnak!! Én úgy tudtam, hogy a teszt nálad is pár hónap után kimutatja! Mindjárt utánanézek.
2010. jan. 4. 13:33
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg!!! Menj el, csináltass TE!! Szerintem ő is nagyon ideges..és még nem mer bele gondolni, hogy mi van ha ő is az...
2010. jan. 4. 13:33
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok! Még annyi, hogy a tesztelés abszolút ingyenes. Mindenképpen menj el, addig nem leszel nyugodt. Én is csak a negatív teszt után ocsúdtam csak fel.
2010. jan. 4. 13:35
 10/21 anonim ***** válasza:
13:32-es, nem utolsó! :)(azóta írtak)
2010. jan. 4. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!