Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tegnap óta megy a veszekedés,...

Tegnap óta megy a veszekedés, mert szombaton elmentem bulizni. Tényleg ilyen nagyot "vétettem"?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok, a párom 27. Nem vagyok az a bulizós fajta, ritkán járok, egy éve talán 3x-4x. Szombatra elhívott a legjobb barátnőm, hogy szeretne egyet bulizni velem, mielőtt visszamegy az ország másik felére. Mondtam a barátomnak, hogy szombat este buliba megyek, van-e kedve jönni. Ő már kinőtt ebből, és mivel ő nem jön, "nem mehetek én se". Megharagudtam rá, és mégis elmentem. Kikapcsoltam a telefonom, szombat este 8tól másnap délig nem voltam elérhető. Most folyamatosan küldi az sms-eket, emaileket (dolgozik), hogy mire volt ez jó, biztosan megcsaltam, tönkretettem a kapcsolatunkat pedig tökéletes volt stb. Miért kell egy bulizást túlreagálni? Zokon vettem, hogy megtiltja, ezért mentem el (és mert a barátnőmet sem akartam megbántani). 1 évvel ezelőtt ő pontosan tudta, hogy lesz olyan, hogy egyszer-egyszer elmegyek bulizni, de ritkán. Azt mondta nem gond, ennyi belefér, addig ő is elmegy a haverokkal valahova. Persze 3 hónapja ő sem volt sehol, mert neki fontosabb hogy velem legyen. Nekem is fontos ő, az együtt töltött idő, de szerintem negyedévente egyszer megengedett, hogy egy estét-éjszakát külön töltsünk. Nem is élünk még együtt, majd csak a nyáron szeretnénk összeköltözni. Szerintetek?

19L

2010. jan. 4. 12:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Magához akar láncolni és nem bízik benned. Szerintem egyértelmű, hogy ez nem normális dolog. Ha tudja, hogy neked fontos a barátnőd és hogy tölts vele egy kis időt, akkor vagy elmegy ő is és akkor megbizonyosodik arról, hogy nem csalod meg vagy befogja a száját. Különben is épp ezért nem jó az ekkora korkülönbség, mert te még épp most kezdenéd el élni az életedet, ő meg már 27 éves és nincs kedve semmihez.
2010. jan. 4. 12:52
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van, de azért beszéljétek meg, mert ha ennyire bizalmatlan a párod, akkor itt elöbb-utóbb komolyabb gondok is lesznek
2010. jan. 4. 12:54
 3/17 anonim ***** válasza:
65%

Valószínűleg a szó szoros értelmében rájött,hogy ő ebből kinőtt, te pedig vágysz a bulizásra.

A telót kikapcsolni kár volt, némíthattad volna, te sem gondolnál sok jót fordított esetben..

2010. jan. 4. 12:56
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Túlreagálta az biztos. Nem túl korrekt dolog, hogy meg akar ilyesmit TILTANI neked. Főleg így, hogy meg is beszéltétek anno és nem is élsz vissza a helyzettel. Jobb lenne, ha visszavenne ebből, nem biztos, hogy jó ötlet összeköltözni vele, szerintem várj vele.
2010. jan. 4. 12:57
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Az első hozzászólóval egyetértek. Én 28 vagyok... férfi. Ugyanígy nem járok már bulizni, de ha a barátnőm menni akar (kb. ugyanilyen gyakran, mint te) akkor mehet nyugodtan. Megbízom benne, és ugye ez az alapja egy kapcsolatnak. Persze szeretem, ha nem reggel 8-kor ér haza, és elérhetem telefonon ha akarom, de ez nem féltékenység, hanem aggódás. Mindig felajánlom, hogy nyugodtan hívjon hajnalban, vagy éjjel ha vége, érte megyek szívesen. Működik, teljesen jól vagyunk.

Tapasztalatból mondom, hogy az emberek magukból indulnak ki. Nekem voltak olyan barátnőim akik ugyanilyenek voltak, mint a barátod, hogy nélkülük nem lehetett menni sehova. Aztán érdekes módon ők léptek félre...

2010. jan. 4. 12:57
 6/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Eddig nem volt ilyenből gond, máskor is buliztam nélküle. Most volt valami baja, de nem derült ki, hogy mi.
2010. jan. 4. 13:06
 7/17 A kérdező kommentje:
Azért kapcsoltam ki, hogyha hív, lássa hogy felesleges sms-eket írnia. Ha bekapcsolva hagyom, és lenémítom, jöttek volna az sms-ek, és elrontja az estémet. Ettől akartam megkímélni magam.
2010. jan. 4. 13:09
 8/17 anonim ***** válasza:
Próbáld meg kiszedni belőle, hogy mi a baja, nem jó, ha elássa csak és a felszín alatt fortyog. Hátha kibukik belőle.
2010. jan. 4. 13:10
 9/17 anonim ***** válasza:
62%

telefont kár volt kikapcsolni...

ha szépen megmondod neki,hogy mész,de hivhat amikor akar,akkor ő is nyugodtabb,akkor "ellenőriz",amikor akar...

2010. jan. 4. 13:11
 10/17 A kérdező kommentje:
Egy diszkóban úgyse hallanám ha hív.
2010. jan. 4. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!