Beszéljek anyósommal?
Figyelt kérdés
Anyósom nagyon rendes, minden ünnepre küld nekünk ajándékcsomagot (nagyon messze lakik, ritkán találkozunk). De mindig olyat küld, amit nem tudunk megenni (elég furcsa kolbász, felvágottak stb). Nem akarom megbántani, de azt sem akarom, hogy olyanra költse mindig a pénzét, amit nem eszünk meg. Az zavar a legjobban, hogy költ ránk. Én nem igénylem, hogy bármit is küldjön, de mindig küld valamit hiába mondjuk, hogy ne költsön ránk ennyit. Szerintetek szóljak neki? Mit mondjak?2010. jan. 4. 11:15
11/18 A kérdező kommentje:
Hát lehet, hogy van, aki szereti a különlegességet, de én így is változatosan főzök. A férjem sem eszi meg, nekem meg meg van a saját speciális diétám, mert nagyon hajlamos vagyok a hízásra.
2010. jan. 4. 11:43
12/18 anonim válasza:
én megértlek, biztos meg van a döntésed oka. De szomorú, hogy így alakult. boldogabb jövőt kívánok nektek!
és köszönöm a te jókívánságaid is. 11:33 voltam.
13/18 anonim válasza:
bocsánat, ez másik kérdésre ment volna... szőke vagyok :)
14/18 anonim válasza:
Szerintem a férjednek kéne beszélni vele...
15/18 A kérdező kommentje:
Én is azon gondolkodom, hogy kellene vele beszélni...csak nem akarjuk megbántani.
2010. jan. 4. 11:51
16/18 anonim válasza:
Szerintem ne szólj anyósodnak! Én elhiszem, hogy nincs rá szükségetek, hogy nem finom. Ami tartós élelmiszer, azt ajánld fel a vöröskeresztnek (biztosan ott is működik hasonló). Felteszem, a csomag jó része ilyesmi, hiszen romlandó dolgokat nem nagyon szokás küldeni.
Ami marad, azt próbáld elajándékozni, vagy tedd a kuka mellé egy zacskóban. Biztosan lesz, aki örül majd neki.
Bárhogyan mondanád anyósodnak, megbántanád. Ő adni akar, számára ez jó és természetes dolog. Hagyd meg neki az érzést, mert az fontosabb, mint hogy ilyen apróság miatt bánatot okozz, esetleg elrontsd a jó kapcsolatot.
17/18 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van...talán az a legjobb, ha összegyűjtöm és elajándékozzuk/felajánljuk. Legalább akkor meg lesz a helye. :)
2010. jan. 4. 11:56
18/18 anonim válasza:
Nekem anyum ilyen.Akárhogy adod elő sértődés lesz. Én is a tovább ajándékozást pártolom.Annyi szegény család van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!