Szokjek meg otthonrol?
Figyelt kérdés
Mar egy ideje szervezem a megszokesemet.Anyukam megertene,leirom majd neki egy papirra. 16 eves vagyok,lany.
Mar 3 eve kint vagyunk Nemetorszagba,en es anyukam.A tobbi csaladtagommal nem tartsuk a kapcsolatot.
Altalaban a nagy dolgokat megalmodom,vagyis hogy mi lesz elore.Szoval ha megalmodom,hogy rossz dontesty teszek,akkor amradok,ha nem,akkor megyek.
Anyukamnak mar errol emlitettem,de nemt orodott velem.Igazabol nem torodnik semennyire sem velem..
Nekem muszaj elszoknom,nema zert mert most utalom anyum,hanem mert el kell.
Londonba szeretnek menni,viszont ott mikez kezdjek szerintetek? Feretett penzem van,de nem fog orokre megmaradni,tudtok valami munkat?Az angol nyelvet tudom.
2014. jún. 21. 16:50
31/31 anonim válasza:
Nagyon sok gyereket a nagymamája nevel fel, mert a szülők problémásak.Esetleg próbáld meg ezt az utat választani, hátha ott több szeretetet és megértést kapsz, és anyukád is tudna támogatni anyagilag. Nyilván Ő sem szórakozásból dolgozik Németországban, itthon nem sok esély van munkát kapni, és sokan éhbérért dolgoznak. A hitbéli nézetkülönbségeiteket meg sürgősen tegyétek félre, mert ennél sokkal nagyobb a tét. Egyébként is az Úr biztosan segíteni fog rajtad. Magam is dolgoztam ott 12 évig, de a családomat soha nem akartam magammal vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!