Szokjek meg otthonrol?
Mar egy ideje szervezem a megszokesemet.Anyukam megertene,leirom majd neki egy papirra. 16 eves vagyok,lany.
Mar 3 eve kint vagyunk Nemetorszagba,en es anyukam.A tobbi csaladtagommal nem tartsuk a kapcsolatot.
Altalaban a nagy dolgokat megalmodom,vagyis hogy mi lesz elore.Szoval ha megalmodom,hogy rossz dontesty teszek,akkor amradok,ha nem,akkor megyek.
Anyukamnak mar errol emlitettem,de nemt orodott velem.Igazabol nem torodnik semennyire sem velem..
Nekem muszaj elszoknom,nema zert mert most utalom anyum,hanem mert el kell.
Londonba szeretnek menni,viszont ott mikez kezdjek szerintetek? Feretett penzem van,de nem fog orokre megmaradni,tudtok valami munkat?Az angol nyelvet tudom.
En eggyaltalan nem szeretnem arulni a testem! :)Soha nem is akartam.. es mar errol az elobb irtam valamit!
Itt Nemetorszagban minden rossz! Ha milliardosok is lennenk,akkor sem maradnek!
Ha mondjuk 2-3 evre belennel zarva egy hulye lakasba,az elejeben meg hosszu ideig a nyelvet sem tudod,nem ismersz senkit..Nincsennek barataid,nincs kivel megoszd a problemaid.
Kinek van kedve igy elni? jobb lenne valahol mashol. Londonban. Lehet az elejen ugyan ilyen lenne mint most,de kesobb mar nem.
Mennyi pénzed van?
Hidd el, nem elég... Londonban iszonyat drágák az albérletek, kivéve ha valami tömegszállásra mész arabokkal.
Másrészt munkahelyi igazolás nélkül nem adják ki neked az albérletet. Harmadrészt általában 2-3 havi kauciót le kell pengetni előre.
Negyedrészt egy GYEREKNEK SENKI nem ad ki lakást. Jövedelmet nem tudsz igazolni, előbb jelent a rendőrségnek, mint hogy 3-at pislogsz.
Ha el is jutsz Londonba, albérletet így tuti nem kapsz, a Hostelek drágák, mehetsz az utcára.
Az utcán (akármennyire is nem akarsz prosti lenni) elkapnak, bedrogoznak, bedugnak egy szobába, és ha tetszik, ha nem te bizony prosti leszel.
Jobbik esetben élsz az utcán, ami hidd el nem könnyű. Folyton büdös lennél, viszketnél, fáznál, megáznál, kóbor kutyák megkergetnek, éhes leszel, egy ember nem lesz aki veled szóba állna.
Legrosszabb esetben a maradék kis motyódat ellopják, közben téged megkéselnek.
Itt jön szóba a te nagy önérzeted, és hidd el, mikor már egy hete nem ettél, és egy hónapja nem fürödtél, köhögsz mert a gyakori eső miatt mindig megázol és a hidegben alszol, akkor elmész prostinak.
És sírsz minden este anyukád után, mert egy idióta kis tini vagy, aki SEMMIT se tud a világról.
Igazad van....!:/
Erre meg en sem gondoltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!