Szokjek meg otthonrol?
Mar egy ideje szervezem a megszokesemet.Anyukam megertene,leirom majd neki egy papirra. 16 eves vagyok,lany.
Mar 3 eve kint vagyunk Nemetorszagba,en es anyukam.A tobbi csaladtagommal nem tartsuk a kapcsolatot.
Altalaban a nagy dolgokat megalmodom,vagyis hogy mi lesz elore.Szoval ha megalmodom,hogy rossz dontesty teszek,akkor amradok,ha nem,akkor megyek.
Anyukamnak mar errol emlitettem,de nemt orodott velem.Igazabol nem torodnik semennyire sem velem..
Nekem muszaj elszoknom,nema zert mert most utalom anyum,hanem mert el kell.
Londonba szeretnek menni,viszont ott mikez kezdjek szerintetek? Feretett penzem van,de nem fog orokre megmaradni,tudtok valami munkat?Az angol nyelvet tudom.
Mikor 10 eves voltam,akkor kezdett igy anyukam "vandorolni" varosbol-varosba.Ilyen gyerekre vigyaz,munkat vegez..
Volt mikor tobb mint fel evig nem is talalkoztunk,es akkor meg csak 12 eves voltam.
Aztan anyukam kijott ide Nemetbe,en pedig kijottem magam(persze ide hozza) vegul tovabbmentunk masik varosba,most pedig mar egy nagyon hosszu ideje itt elunk.
Nekem nem az az almom,hogy prosti legyek,vagy barmi mas :)
Csak annyi,hogy elszeretnek menni. Ha az kell,hogy prosti legyek,akkor inkabb elek az utcan,,majd lassan sikerul.
Márpedig az lehetsz, ha nem tudod elfogadni, hogy anyukád másként véleledik, mint te.
Én hívő vagyok a magam módján, a férjem nem. Mégsem akarok megszökni tőle ezért.
En inkabb elek magam,mint sem olyannal,aki gyuloli az urat!
Ha nem venne a szajara,marmint nem szidna,akkor minden oke lenne,de o szidja,nem mond rola jo dolgokat,aztan meg annyira imadja.
És ezt próbáltad megbeszélni vele? Hogy neked rosszul esik, ha szidja?
Megbeszélhetnétek, hogy ne istennel szitkozódjon, ha káromkodik. A magyar nyelv úgyis tele van mindenféle káromkodással, ki lehet kerülni isten nevét.
Anyamnal nem lehet,mindig Istent veszi szajara. Elfogadom,megbocsajtok neki,a tobbi csaladtagomnak is megbocsajtottam,pedig tonkretettek az eletemet.
De errol nem szeretnek most beszelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!