Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem szégyellitek magatokat...

Nem szégyellitek magatokat hogy itt beszélitek ki szeretett férjeteket, feleségeteket, magánéleteteket idegen emberekkel?

Figyelt kérdés
2014. jún. 16. 15:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Értelemszerűen a kérdéstől függ, hogy mennyi rosszindulatot von maga után. Ha például egy húsz éves fiatalasszony azt kérdezi, hogy helyes-e megcsalnia a negyven éves gazdag férjét az úszómesterrel másfajta válaszok fognak jönni, ha mondjuk valaki azzal a problémával jön, hogy többet keres mint a férje, akit ez rettentően frusztrál, hogyan tudná éreztetni a férjével, hogy még mindig ő a domináns, meg az úr a háznál, satöbbi.
2014. jún. 16. 16:51
 12/19 anonim ***** válasza:

Nem. Egyrészt én soha nem beszélem ki a férjemet, de ha bármit is mook róla, vagy másról, azt mindig úgy teszem, hogy senki ember fia nem tudja, ki vagyok én, ki az adott ember, akiről beszélek. Soha nevet nem írok ki, ha pedig igen, akkor én találom ki. Aki ezek után bármit felismer magán, az menjen el pszichiáterhez a paranoiájával.

Egyébként 99%-ban én szoktam mások problémáját segíteni megoldani, és én válaszolok, nem pedig kérdezek. :)

2014. jún. 16. 18:23
 13/19 anonim ***** válasza:
12: még mindig nem érted, hogy az, h névtelenül teszel így, az egy dolog? Vannak olyan szituk, amik bármennyire is hihetetlen, de részletesebb infót követelnek meg, ha megírják nem igen lehet úgy megalkotni, h az bárkire vonatkozhasson, ergo magára ismerhet a kibeszélt fél. Ez nem paranoia. Nem az a norma, h ugyan már bárkivel elfordulhat bármi hasonló, pláne, ha igen komoly témákról van szó. Szerintem a kérdés főleg ilyen esetekre vonatkozik. Nem olyanra, ami tényleg bárkivel előfordulhat. És kár menteni a dolgot, sokan sok ilyen jellegű kérdést tesznek fel. Az ezer idegen nem ismeri nyilván, de akiről szól az igen is magára ismerhet belőle.
2014. jún. 16. 18:34
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Van olyan,hogy nincs kinek elmondani.

"Nem mondhatom el senkinek,elmondom hát mindenkinek.

2014. jún. 16. 19:18
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
14: hehe, párkapcsolatban/házasságban nincs olyan, h kinek mond el? Tán a párodnak elsődlegesen, nem? Aztán, ha nem vevő rá, elzárkózik másodlagosan közeli rokonnak, harmadlagosan meg egy pszichológusnak. De persze könnyebb út mindenki felé kibeszélni a párjainkat, amiből aztán valós megoldás úgy se igen fog születni..., de legalább kaphatunk nekünk tetsző válaszokat és majd idővel kenhetjük arra, h de az az ezer idegen is azt mondta, h jól teszem, amit teszek, így ismeretlenül. :)
2014. jún. 16. 19:27
 16/19 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Miért kellene bármiért is szégyellni magunkat?

Az emberek az eddigi élettapasztalatukból és a személyiségükből adódóan máshogy dolgozzák fel a konfliktusokat, van aki: 1) megbeszéli a párjával/családjával 2) megbeszéli az ismerőseivel 3) senkivel nem beszéli meg 4) kiírja ide. Akármelyiket választja az egyén, szerintem nekünk ezt tolerálni kell és legjobb tudásunk vagy személyes tapasztalataink alapján válaszolunk rá (itt pedig nem a láthatóan provokáló kérdésekre gondolok).

2014. jún. 16. 20:47
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. jún. 17. 16:29
 18/19 anonim ***** válasza:

15!Sajna közeli rokon nincs,sem barát.a férjemen kívűl nincs más akivel megbeszélhetném a gondjaim,problémáim.Ezért ez az oldal igenis néha jó,más emberek véleménye nézete egy dologról,helyzetről.Nem a férjem beszélem ki,hanem a problémámat mondom el,és véleményt kérek.

Ha lenne más akivel őszinte lehetek,nem írnék ide,de nincs.

Ez van.

2014. jún. 17. 19:13
 19/19 anonim ***** válasza:
Előző mivel nekem válaszoltál. Nekem sincsenek rokonaim, se olyan barátok akikkel beszélhetném, és igen mivel az én társam is olyan vele se lehet sok mindent megbeszélni, ami érintené őt is..., de én se teszek fel olyan kérdéseket itt, amivel, ha átvitt értelembe is, de kibeszélném őt, egy okból, mert van annyi eszembe, hogy tudjam lehetetlen ezer idegennek valóban hasznos tanácsokat adniuk. Párszor, még 20on évesen cselekedtem hasonlóan, és kőkeményen megtapasztaltam a bőrömön, hogy milyen ostoba voltam. Egy ideig hibáztattam az ezer idegeneket, hogy miket mondtak nekem, aztán rájöttem, hogy én voltam a hülye. Minek kellett őket kérdezgettem. Nem szégyen pszichológushoz járni, attól még nem lesz bolond az ember, és tb alapon is vannak elérhetően, ha ilyen van hozzájuk kell fordulni. Ill. akkor felnőtt a felnőtt, ha tudomásul tudja venni, h magának kell megoldania a problémáit. Mint írtam fel lehet ilyen oldalon is tenni apróságokat, de általában a családi és szerelmi témákba épp nem ez zajlik. És hát könyörgöm, itt azért elég sok a fiatal, és tapasztalatlan is, azok véleményére adni igen nagy felelőtlenség. És pont, azért mert névtelen oldal, és ellenőrizhetetlen, h ki miben ad tanácsot nem lehet még ezt se tudni.
2014. jún. 18. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!