Mennyire aggódtok hogyha a párotoknak számotokra idegen de számára Nem! Idegen nő hívja?
Pici még a babánk a párom sokat dolgozok és elég sűrűn veszekedünk is.
Este viszont felhívta egy nő, hallottam, és láttam is a nevét bele írva ( az autója és a keresztneve volt ott)
azt mondta csak munka miatt van benne.
Oké autó szerelő is de én akkor is aggódom hogy miért hívta fel este fél 8 kor. Olyankor már nem zaklatunk sem autószerelőt de még mást sem.
semennyire,miért aggodnék?nem vagyok féltékeny tipus.
még cukkolni is szoktuk egymást...
Esetleg hirtelen elromlott az autó és már másnap korán akarta vinni, mert szüksége volt rá? Vagy már meg volt beszélve a javítás időpontja, vagy hogy mikor megy érte és valami az utolsó pillanatban változott?
Egy telefon miatt még nem esnék kétségbe.
Este fél nyolckor nyugodtan hívhat bárki akármilyen szerelőt! Még egyáltalán nincs későn.
Ezen soha nem akadnék ki, mert megbízom a férjemben. De ha te feleslegesen féltékenykedsz, akkor tönkre teheted a házasságodat.
8-as nem vagy egy kicsit drasztikus?
Egyáltalán nem írt magáról annyit a kérdező, hogy bármilyen következtetést le tudj vonni belőle, nemhogy ilyen súlyosat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!