Hogyan fogadnátok, ha a fiatok összejönne egy 30-as nővel?
Ha szeretik egymás akkor én nem fogok beleszólni a kapcsolatukba, de azért kicsit utána néznék milyen háttere van annak a nőnek, hogy miért ilyen fiatalokkal kezd.
27/F
nekem is volt ilyen, sajnos mindenki ellenem fordult!
kb 10 eve ennek, azota sem talaltam hasonlot, utanna fiatalabakkal is kezdtem, sot bosszubol par evre ra en is hoztam a 10 et, erdekes h azt tamogattak inkabb, de hat mit kezdjek “gyerekkel”
na mindegy a 30 assal ellentetbe kb mindegyik csaj csalodas volt, elhagytak, v en leptem, mert azon kiv h jartunk bennem nem volt igazan erzelem.
szoval, ha olvassa, ezt 1 tiltakozo szulo, meg a tobbi beleszolo, igy tegyenek keresztbe ...
persze van h kerdik mostansag h gyerek csalad, megmondom h lenne, de nektek nem volt jo!
Az a nő aki 30-asnak hazudja magát, a valóságban már többnyire jóval túl van a 40-en!!
Csak a saját korosztályából már nem talál magához való férfit, így a "kisfiúkra" hajt.
Szánalmasak az ilyen nők, és egyre többen vannak...
(Amúgy nézzed meg a személyijét alkalmasint, és meglátod, hogy igazam van.)
# 15
Te valami paranoia gép lehetsz:D 30-as, pontosan tudom mennyi.
Ha tippelnem kéne szét fognak menni mert egy 30-as 3-4 év múlva elkezdi majd üldözni a gyerek témával, amire ö tutti nem adja be a derekát hiszen még fiatal.
Túlzás nélkül mondhatni gyerek és mivel a világképük ebből kifolyólag különböző mivel a srác még a bulizós korszakát éli.
Ez nem lesz hosszú életű.
Én is ismerek egy 30-ast ö is egy 22 évest szedett fel de már nincsenek együtt.
"Te valami paranoia gép lehetsz:D 30-as, pontosan tudom mennyi."
Persze, hogy tudod, hiszen TE VAGY AZ A 30-as nő!!
(Csak kíváncsi voltál, hogy hogyan reagálnának rá a szülők, ha elcsábítanál egy fiúgyereket!)
Szomorú, hogy ha nem kapsz megfelelő választ, akkor itt hisztizel középkorú nő létedre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!