Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan fogadnátok, ha a...

Hogyan fogadnátok, ha a fiatok összejönne egy 30-as nővel?

Figyelt kérdés
2014. jún. 15. 12:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Ha szeretik egymás akkor én nem fogok beleszólni a kapcsolatukba, de azért kicsit utána néznék milyen háttere van annak a nőnek, hogy miért ilyen fiatalokkal kezd.

27/F

2014. jún. 15. 12:48
 12/22 anonim válasza:
Ezt most akár anya, akár apa írta, gondoljon bele, komolyan. Szerintem a világon semmi baj nincs ezzel, egy ilyen kapcsolatban maximum a 30-as hölgynek lesz oka aggódni.
2014. jún. 15. 14:16
 13/22 anonim ***** válasza:
Huszonévesen már felnőtt férfi, semmit nem csinálnék az anyja helyében, azzal jön össze akivel akar. 10 év korkülönbség nem számít 25 felett.
2014. jún. 15. 15:32
 14/22 anonim ***** válasza:

nekem is volt ilyen, sajnos mindenki ellenem fordult!

kb 10 eve ennek, azota sem talaltam hasonlot, utanna fiatalabakkal is kezdtem, sot bosszubol par evre ra en is hoztam a 10 et, erdekes h azt tamogattak inkabb, de hat mit kezdjek “gyerekkel”

na mindegy a 30 assal ellentetbe kb mindegyik csaj csalodas volt, elhagytak, v en leptem, mert azon kiv h jartunk bennem nem volt igazan erzelem.

szoval, ha olvassa, ezt 1 tiltakozo szulo, meg a tobbi beleszolo, igy tegyenek keresztbe ...

persze van h kerdik mostansag h gyerek csalad, megmondom h lenne, de nektek nem volt jo!

2014. jún. 15. 15:56
 15/22 anonim ***** válasza:
0%

Az a nő aki 30-asnak hazudja magát, a valóságban már többnyire jóval túl van a 40-en!!

Csak a saját korosztályából már nem talál magához való férfit, így a "kisfiúkra" hajt.

Szánalmasak az ilyen nők, és egyre többen vannak...

(Amúgy nézzed meg a személyijét alkalmasint, és meglátod, hogy igazam van.)

2014. jún. 15. 16:38
 16/22 A kérdező kommentje:

# 15

Te valami paranoia gép lehetsz:D 30-as, pontosan tudom mennyi.

2014. jún. 15. 17:07
 17/22 anonim ***** válasza:
10%

Ha tippelnem kéne szét fognak menni mert egy 30-as 3-4 év múlva elkezdi majd üldözni a gyerek témával, amire ö tutti nem adja be a derekát hiszen még fiatal.

Túlzás nélkül mondhatni gyerek és mivel a világképük ebből kifolyólag különböző mivel a srác még a bulizós korszakát éli.

Ez nem lesz hosszú életű.

Én is ismerek egy 30-ast ö is egy 22 évest szedett fel de már nincsenek együtt.

2014. jún. 15. 17:54
 18/22 anonim ***** válasza:
0%

"Te valami paranoia gép lehetsz:D 30-as, pontosan tudom mennyi."

Persze, hogy tudod, hiszen TE VAGY AZ A 30-as nő!!

(Csak kíváncsi voltál, hogy hogyan reagálnának rá a szülők, ha elcsábítanál egy fiúgyereket!)

Szomorú, hogy ha nem kapsz megfelelő választ, akkor itt hisztizel középkorú nő létedre...

2014. jún. 16. 08:29
 19/22 A kérdező kommentje:
Az egyetlen, aki hisztizik, az te vagy:)
2014. jún. 16. 10:25
 20/22 anonim válasza:
20 és 30 között a tíz év elég sok, de nem lehetetlen, valószínűleg több érzelem lesz ebben a kapcsolatban mintha a korosztályabelivel kezd, de úgyis az idő fogja eldönteni meddig maradnak együtt, viszont ha belegondolsz amikor a srác 30 lesz a nő pedig 40...nem biztos hogy működni fog, elképzelhető hogy másra fog vágyni az a srác hiszen akkor lesz élete teljében míg a hölgy már kevésbé, ezt jól gondolja át mindkét fél, hiszen az időt bárhogy is töltik el, vissza már nem hozható, ne érezze később azt hogy elvesztegette egyikük sem.
2014. jún. 20. 00:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!