Mert gondolod a 4 gyerek után még visszament dolgozni? Nem hiszem... Htb valószínűleg ...
2014. jún. 14. 12:14
22/31 anonim válasza:
Egyébként nem normális, de ha nekik ez a jó... amúgy sem normális egy családba 4-5-6 gyereket szülni, pláne nem mindet rögtön egymás után. Ez nagyon nem egészséges. Ettől függetlenül a ti dolgotok, és nem kell mások véleményével foglalkozni.
2014. jún. 14. 12:35
23/31 anonim válasza:
Hárman vagyunk testvérek, és még én is megkaptam, hogy biztosan romák vagyunk.
Intelligens magyar felfogás.
2014. jún. 14. 13:41
24/31 anonim válasza:
Nem mondanám azt hogy nem normális, de azt sem hogy normális. Leginkább a szokatlan szó jut eszembe. Ha szépen megéltek akkor miért ne?!
2014. jún. 14. 13:58
25/31 anonim válasza:
Volt kollégámnak 4 tesója van, azaz összesen vannak 5-en. Soha egy rossz szót nem szóltunk, sőt, személy szerint csodálom az anyukáját, hogy ennyit bevállalt és tisztességgel felnevelt, bírta idegzettel. Főleg úgy, hogy 1 lány van és 4 fiú. És nem, nem romák és nem segélyből neveltek gyereket.
2014. jún. 14. 14:18
26/31 anonim válasza:
Szubjektív mi a normális.
Nem mindenkinek való .
Pl. a 20-as anyjának ez az egy is sok hisz értelmet nem tudott belenevelni. Nyilván ezért is hibáztatja a saját nyomorúságáért a szüleit, mert gyáva a beismerésre hogy mindenki a saját életéért felelős, önsajnálatra és családi pótlék miatt született.
De van aki így boldog, nagy családra vágyik és mivel minél fiatalabb az egyén annál jobban bírja egészségügyileg így " letudta". Így is fogy a magyar, legalább akinek van annyi jövedelme a rendes nevelésre az vállaljon gyereket, ez élet nem a rabszolgamunkáról szól.
2014. jún. 14. 14:47
27/31 A kérdező kommentje:
Valójában nem érdekel, csak napok óta mondogatták a szövegeiket, és gondolkodni kezdtem ezen. Anyukám egészséges mint a makk xd. Mióta szült ott hagyta a tanári állását, majd egy évig dolgozott. Most munka nélküli, de apám sokat keres így elvagyunk. Okosak vagyunk, nem vagyunk félre nevelve. Én nagyon szeretek így élni :) majd én is minimum 3 gyereket szeretnék :) köszönöm a kedves válaszokat! ;)
2014. jún. 14. 14:56
28/31 anonim válasza:
Szerintem normális és nagyon is helyes.
2014. jún. 14. 17:53
29/31 anonim válasza:
Ahhoz, hogy fenntartható legyen ez az ország, minden párnak átlagosan 3 gyereket kellene vállalnia ahhoz, hogy elkerüljük az elöregedést. Ugyanis a mostani aktív adózó réteg termeli ki a nyugdíjat, és ha mi nyugdíjasok leszünk, a következő generáció teszi meg ugyanezt. De, ha ők kevesebben lesznek, kevesebb lesz a nyugdíjunk, vagy tovább emelik a nyugdíjkorhatárt, és sok embert a munkájából visznek majd temetni. Szóval az lenne az állam felől is az elvárás, hogy minél több gyereket vállaljanak az emberek, nem véletlenül van annyi támogatás a több gyerekes családoknak.
2014. jún. 14. 18:07
30/31 anonim válasza:
Na tessék. Nem dolgozik az anyuka...
Apuka meg jól keres. Aha, hát tudna mást csinálni? 6 éhes szájat kell betömnie... (Y)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!