Az normális hogy anyukám 5 év alatt szült 4 gyereket?
Figyelt kérdés
Végülis jól elvagyunk, összetartó a család. De egy egyébként normális? Nem fognak az emberek rosszra gondolni?2014. jún. 14. 11:25
11/31 anonim válasza:
Kedves 5-ös, pontosan miattad íródott ki a kérdés! Már miért lenne az roma, akinek nagy a családja, hah? Lehet, nem rossz szándékból mondtad, de ez igenis sértő! Képzeld, van, akinek sikerül eltartani a családját segélyek nélkül is! (6os voltam, by the way, aki szintén nagycsaládos és még véletlenül sem kisebbségi, hanem diplomás nő, diplomás és sikeres szülőkkel, szintén tanult testvérekkel).
12/31 anonim válasza:
Kérdező, írtad, hogy 13 éves vagy. Az 5 év alatt 4 gyereket szült anyukád tart el, vagy azok, aki beszólnak miatta?
Miért azzal foglalkozol, hogy a baromi okos "az emberek" mire gondolnak (szerinted)?
13/31 BM-Striker válasza:
Biológiailag normális, bár egy kissé megterhelő.
Manapság szokatlan ilyen gyakorisággal szülni.
14/31 anonim válasza:
Nem a családodban kellene kételkedned, hogy normálisak, hanem a haverokban, ha ilyen alpári és alacsony színvonalú emberekkel barátkozol!
15/31 anonim válasza:
Hat egeszsegugyi szempontbol anyukad szamara ne eppen idealis volt, hogy szules utan mar rogton terges lett, de ha nincs baja akkor szerencses. :)
16/31 anonim válasza:
Nem kell velük foglalkozni. Nekem 4 gyermekem van, 4 évenként születtek és vannak köztük ikrek, és még így is kaptam olyan beszólást egyszer, hogy mi van elromlott a tv-tek? Megpróbálom az ilyet elengedni a fülem mellett, végülis nekem kell őket felnevelni nem annak aki beszól így nem is értem miért kell más dolgába ütni az orrukat. Ja és nem vagyunk romák, és nem segélyből élünk!
17/31 anonim válasza:
Ha lesz is mit enniük, és nem egy szobában nyomorogtok 10-en, akkor normális.
18/31 anonim válasza:
Anyukád bebiztosította magának, hogy jó pár évig ne kelljen dolgoznia... Csak ennyi.
19/31 anonim válasza:
Utolsó: akkor elszúrta, mert hosszabb idő lenne, ha három évente szülte volna a négyet. Hova rohant volna, ha a lógás lenne a célja? Ha már annyira sötét vagy, hogy ítélkezel, legalább ésszel próbálnád meg csinálni!
20/31 anonim válasza:
5 év alatt 4 gyerek.. basszus, mint az állatok. Bocs, de az ilyenről nekem csak a családi pótlék jut eszembe..
A mai szar világba mi a f..nak kell ennyi gyereket a bizonytalan jövőre pottyantani??? Nem fogják megköszönni, amikor önálló életre készülnének, abban biztos lehetsz.
Nnem, az én vélemyényem szerint nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!