Jó ötlet fél napra az apjára bízni egy négy hónapos babát?
Anyósommal vásárolni mennénk ma, de én nem tudom, hogy jó ötlet d a kicsit az apjára hagyni mivel még sosem gondozta, csak néha fogja a kezében.
Ti mit tennétek?
Én az ilyen kérdéseken kivagyok.
Nem, eszedbe ne jusson egy percre sem apával hagyni, nyilvánvalóan minden apa egy retardált idióta, és nem lesz életben a gyerek, mire hazaérsz. Kizárólag anya tudja azt a gyereket ellátni.
Most komolyan, mégis miért ne vigyázhatna rá az apja? Mi baja lesz annak a gyereknek? Az apja ugyanúgy a szülője, mint az anyja, közös a gyerek, nem anyáé egyedül. Annyit ilyet látok, hogy hihetetlen. Apát ellenőrizgetni kell, nem lehet vele egyedül hagyni stb. Az apák ennyire alkalmatlanok tényleg, vagy az anyák élnek abban a tudatban, hogy a gyereknek kizárólag az a jó, amit ők csinálnak, és ők nem bíznak a férjükben???
A kérdező helyzete mondjuk más, mert ugye leírta, hogy apa életében nem cserélt még pelenkát, meg úgy egyáltalán, nem csinált a gyerekkel semmit. Erről ugyanakkor az a véleményem, hogy aki képes volt egy ilyen bunkónak gyereket szülni, aki kijelenti, hogy nem foglalkozik a saját kölkével, mert az a nő dolga, meg is érdemli a sorsát. Bocs. Lehet nyugodtan lepontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!