Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jó ötlet fél napra az apjára...

Jó ötlet fél napra az apjára bízni egy négy hónapos babát?

Figyelt kérdés

Anyósommal vásárolni mennénk ma, de én nem tudom, hogy jó ötlet d a kicsit az apjára hagyni mivel még sosem gondozta, csak néha fogja a kezében.

Ti mit tennétek?

2014. jún. 13. 07:20
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
66%

Én az ilyen kérdéseken kivagyok.

Nem, eszedbe ne jusson egy percre sem apával hagyni, nyilvánvalóan minden apa egy retardált idióta, és nem lesz életben a gyerek, mire hazaérsz. Kizárólag anya tudja azt a gyereket ellátni.

Most komolyan, mégis miért ne vigyázhatna rá az apja? Mi baja lesz annak a gyereknek? Az apja ugyanúgy a szülője, mint az anyja, közös a gyerek, nem anyáé egyedül. Annyit ilyet látok, hogy hihetetlen. Apát ellenőrizgetni kell, nem lehet vele egyedül hagyni stb. Az apák ennyire alkalmatlanok tényleg, vagy az anyák élnek abban a tudatban, hogy a gyereknek kizárólag az a jó, amit ők csinálnak, és ők nem bíznak a férjükben???

A kérdező helyzete mondjuk más, mert ugye leírta, hogy apa életében nem cserélt még pelenkát, meg úgy egyáltalán, nem csinált a gyerekkel semmit. Erről ugyanakkor az a véleményem, hogy aki képes volt egy ilyen bunkónak gyereket szülni, aki kijelenti, hogy nem foglalkozik a saját kölkével, mert az a nő dolga, meg is érdemli a sorsát. Bocs. Lehet nyugodtan lepontozni.

2014. jún. 13. 13:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!