Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Jó ötlet 9 hónapos együttlét...

Jó ötlet 9 hónapos együttlét után?

Figyelt kérdés

9 hónapja vagyunk együtt a barátommal. És jól kiismerjük már egymást.

Már sokat beszélgettünk az első alkalmunk mivel lassan a 10 hónapba lépünk szeretnénk lefeküdni egymással. Korainak gondoljátok? Hülye válaszoktól kíméljetek. 17/ L

2014. jan. 27. 18:22
 1/10 anonim ***** válasza:

Lassan felnőttek vagytok ,el tudjátok dönteni nélkülünk is :)

Egészségetekre :) (és védekezzetek :) )

2014. jan. 27. 18:23
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha itt kell megkérdezned, akkor igen, korai. Ha elérkezett lenne az idő számotokra, akkor nem kötnéd senki orra alá, hanem egyszerűen csinálnátok anélkül, hogy vadidegeneket kéne erről megkérdezni. Mikor én elveszítettem, már elég felkapott volt ez az oldal, mégis el tudtam dönteni egyedül.
2014. jan. 27. 18:24
 3/10 A kérdező kommentje:
De egy picit parázok az egésztől mert még szűz vagyok és én is akarom de parázok valamitől
2014. jan. 27. 18:26
 4/10 anonim ***** válasza:

Ez mindig kapcsolattól függ. Nekem voltak hosszabb kapcsolataim is lefekvés nélkül, de a mostanival másfél hónap után már nem bírtuk tovább. És a lányunk is lehetnél bőven, ha nem védekeztünk volna.

Ha megfelelőnek érzitek az időt, hát rajta! Ki tart vissza? Inkább vele, mint egy futó kalandban valakivel!

Aztán lehet, hogy majd abba sem bírjátok hagyni egy pár évig!

44/F

2014. jan. 27. 18:28
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha teljesen érett leszel rá lelkileg, akkor nem fogsz "parázni" egyáltalán...
2014. jan. 27. 18:28
 6/10 anonim ***** válasza:
Persze, hogy parázik, 28 évesen is parázni fog az első előtt :) Normális ha nagyon izgul, meg bizonytalan :)))
2014. jan. 27. 18:30
 7/10 anonim válasza:
szerintem simán lefeküdhttek:) én is nagyon féltem az elsőtől, hisze én szűz voltam de a barátom nem.. de végül a barátommal 4 hónap után lefeküdtem és már több mint 1 és fél éve együtt vagyunk:))
2014. jan. 27. 18:37
 8/10 anonim ***** válasza:
Bezony, rajta, csak nyugodtan!
2014. jan. 27. 18:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha te is szeretnéd, miért is ne? Mi is 10 hónapja voltunk együtt, mikor először megtörtént a dolog és nem bántam meg. :) Szerintem az első előtt mindenki fél, de ezen csak úgy lehet túljutni, ha kipróbálod.
2014. jan. 27. 20:02
 10/10 anonim válasza:
Szerintem ha szereted és ő is téged akkor tedd meg.
2014. jan. 29. 13:29

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!