Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jó ötlet fél napra az apjára...

Jó ötlet fél napra az apjára bízni egy négy hónapos babát?

Figyelt kérdés

Anyósommal vásárolni mennénk ma, de én nem tudom, hogy jó ötlet d a kicsit az apjára hagyni mivel még sosem gondozta, csak néha fogja a kezében.

Ti mit tennétek?

2014. jún. 13. 07:20
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
78%

Ráhagyhatod. Nem lesz semmi baja a picinek. Akkor sem,ha sírni fog. Abba még egy gyerek sem halt bele.

Ha gondjai lesznek, legalább rájön, hogy mennyi gond van egy ekkora picivel.

2014. jún. 13. 08:09
 12/31 anonim ***** válasza:
62%
En csutortoki napom szultem, szombaton meg mar magukra hagytam oket mert muszaj volt bevasarolni es vasarnap nincs bolt. Azota is ha egyutt hagyom oket, semmi gond nincs, apa elintez mindent profin :)
2014. jún. 13. 08:11
 13/31 anonim ***** válasza:
33%

Nyugodtan bízd rá. Az apja, a gondozást éppügy el tudja fogadni tőle, mint tőled. És egy pasi annyira ezért nrem elveszett ember, ha a saját gyerekéről van szó. legalább megerősödik köztük az érzelmi kapcsolat. Csak jót teszel vele mindkettejüknek. :)

Engem a nagyapám gondozott, és csak hálás lehetek neki.

2014. jún. 13. 08:13
 14/31 anonim ***** válasza:
56%
én is azt mondom, menj nyugodtan... ha azt érezné hogy nem tudja ellátni akkor úgysem engedne el, vagy hisztizne neked, hogy miért nem viszed magaddal... szóval nyugi nagyon jól tudja mit kell csinálni vele, csak igen te úgyis megcsinálod, minek csinálná ő meg :) én úgy mennék el a helyedben, hogy rögtön etetés után egy adag kaja bekészítve a hűtőbe, megmondanám mikor fog kb enni, következő etetésre meg már úgyis hazaérsz... az én férjem hamar beletanult, mert 2 hetes babánknál úgy begyulladt a vállam, hogy nem tudtam semmit csinálni... így etette (örökbe fogadtuk így tápszeres) ,öltöztette, tisztába tette, fürdette... szóval én nem panaszkodom mert bármikor bármennyi időre itt tudom rá hagyni mert mindent meg tud csinálni :) de mióta rendben vagyok én csinálom ezeket a dolgokat.. persze ha megkérem megeteti, megfürdeti szó nélkül, de valahogy én is úgy érzem ez az én feladatom... ("játszani" persze játszik vele, csak a rutin teendőket csinálom én.. most 2 hónapos)
2014. jún. 13. 08:14
 15/31 anonim ***** válasza:
60%
Igen, jó ötlet. El kell kezdenie valamikor. Rá fog jönni, hogy nem olyan szörnyűséges és a baba és az ő kapcsolata is jó lesz. Én már picinek rá bíztam, körülbelül nekem is annyi tapasztalatom volt, mint neki. Nagyon élvezte. Most 4 éves a fiunk és remek a kapcsolata az apjával.
2014. jún. 13. 08:18
 16/31 anonim ***** válasza:
51%
Hát persze, hiszen az apukája!!!
2014. jún. 13. 08:26
 17/31 anonim ***** válasza:
47%
Majd megoldja. Átpelenkázni és üvegből megetetni ha éhes, nem nagy kunszt. Elaltani pedig a délutáni meccs közben is el tudja :)
2014. jún. 13. 08:37
 18/31 anonim ***** válasza:
56%

Persze! Ő is mondja, tehát kész rá, hogy megtanulja, És meg is szokták tanulni, és örülnek neki és büszkék magukra. Ahogy a viccben is: apuka fürdeti a kétéves fiát és büszkén mondja: na ugye, apa is meg tud fürdetni? a gyerek : igen! bár anya le szokta venni a cipőmet.

Teljesen érthetetlen azoknak a válasza, akik elhagyásra szólítanak fel, egy csonka családot, félárva gyereket vizionálnak. Az első hónapok gondozása-ápolása főleg az egészet ösztönösen érző-tudó anyáké és szépen beleszoknak az apák is.

2014. jún. 13. 08:56
 19/31 anonim ***** válasza:
62%
Bízd rá, sőt ezen túl többször is, hogy igenis tanulja meg. Ha veled bármi történik, kórházba kerülsz vagy valami akkor gyakorlottan lássa el a kicsit :)
2014. jún. 13. 09:01
 20/31 anonim ***** válasza:
49%
Hát nem tudom, az én férjem már az elején képes volt ellátni a fiunkat, bármikor ott is mertem hagyni vele. Egy 4 hónapos mellett arra nem alapoznék, hogy majd megoldja valahogy. Egy 2-3 éves mellett simán, ott már nagy gond nem lehet, na de egy kicsi baba mellett nincs helye ennek. Ha nem tudja ellátni, mert még sosem próbálta, akkor azt nem úgy kell kipróbálni, hogy otthagyom vele a a babát fél napra, hanem mellettem szépen kezdje el pelenkázni, megetetni, megtanulni mit, hogyan és mikor kell és majd utána csinálhatja egyedül is. Egy kisbaba nem játék, hogy majd lesz valahogy.
2014. jún. 13. 09:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!