Miért ez a páli fordulat?
Kötelékfóbia lehet?
Olvasd el A férfi, aki nem tud szeretni c. könyvet, és ha ráismersz, akkor kötelékfóbia.:)
Tehát verte a feleségét, ennek ellenére övé a kizárólagos szülői felügyelet joga???
És te nem menekültél sikítva egy ilyen fickótól???
Mondjuk, ha nincs hová menned, akkor értem a fene nagy " önzetlenséged"!
Szóval a volt nőjét verte és megöléssel fenyegette... TE tényleg nagyon fiatal vagy ha ezek után hajlandó vagy BÁRMIT komolyan venni amit mond. Egyet tanácsolok soha ne kezdj vele semmi komolyba bármilyen hízelgő is most. Ha gyerekfelügyelő kell neki fizesse ki.
Aki megvert egy nőt az téged is meg fog. Tök mindegy mit csinált a nő, a megoldás soha nem a verés meg a megöléssel fenyegetőzés. Ha anyuka ezt annyira komolyan vette, hogy inkább hagyta a gyereket akkor jobb ha menekülsz a pasitól magad és a saját gyereked érdekében.
"Nagyon fiatal vagyok.. nagyon fiatal.." Mennyi, 15? ...
Mert babám én 22 vagyok, az sem öreg még, sőt igazából fiatal. De hogy ingyen meg szívességből biztos nem vigyáznék a másfél hónapja megismert majd azóta már kidobott pasi gyerekére, hogy neki hawaii dizsi legyen a munkával kapcsolatban az tuti fix.
Ez nem munka.. De ez munka. Gyerekfelvigyázó, bébiszitter, gyerekcsősz, au pair... Válassz, melyiknek szeretnéd hívni magad. És ezek munkák mind. Te meg gyökér és naiv vagy, hogy ingyen dolgozol.
Siet haza hozzátok. Ahaa, aztán ha nincs meleg vacsora vagy csúnyán nézel rá, majd jól megtép. De te kerested a bajt. Ki milyet szakít, olyat szagol.
3 szóval el tudnám mondani rólad a véleményem: Jó hülye vagy!
Egyébként is biztos nagyon intellektuel lehetsz, ha "nagyon fiatal vagy", de már van 1 kölyköd és anyaotthonba kellett menned vele, ahonnan ráadásul ki fognak bäszni. Csak gratulálni tudok az értelmi képességeidhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!