Milyen tulajdonságai vannak családtagjaidnak, amit nehezen, vagy nem tudtatok elfogadni?
Figyelt kérdés
Persze nem feltétlenül rossz szájízzel kérdezem. Anyukám szokása, hogy kérdezek tőle valamit, nem válaszol, amikor újra megkérdezem, rámförmed, hogy már válaszolt. :D Mondjuk mosolygok rajta, mert nem rosszindulattal csinálja, csak szerintem magában válaszol. Párom meg mindig beáll elém, de mindig. 2 méter maga, kb ahol az én fejem van, már nincs benne a periférikus látásában, no meg mindig lelök a ágyról :)2014. jún. 12. 12:25
11/12 A kérdező kommentje:
Igen én is ilyen vagyok reggelente, fél órát mogorván nézek magam elé. De miért? :D
2014. jún. 12. 14:09
12/12 anonim válasza:
a húgomban az zavar, hogy hangosan beszél, lényegtelen dolgokrol beszél, csak hogy járjon a szája, nem érdekli hogy odafigyelsz vagy sem. Buta dolgokat mond, ha rászólok nem érdekli. imád csak fecsegni a nagy semmiről. időnként arogáns és nagy hangú..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!