Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, ti mennyire toleráljátok...

Nők, ti mennyire toleráljátok párotok férfiatlanságát?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy senki sem tökéletes, valamilyen szintig elfogadónak is tartom magam. De már kezd sok lenni, hogy olyan, mintha egy kisfiúval élnék együtt. Állandóan csak panaszkodik, egy rakás szerencsétlenségnek tartja magát, mindig negatív. Ezen kívül a munkahelye miatt is hallgatom, hogy ő milyen szerencsétlen pedig átlagosan fizető munkája van,sőt más gyerek mellett tartja el ennyiből a családot. Ami pedig tetőzte a dolgokat, hogy egy egyszerű fekvőtámasz miatt is panaszkodik, hogy ő nem képes megcsinálni pedig tornázni akar.

Direkt soha egy rossz szót nem mondok róla, mindig biztatom, tudja nagyon jól, hogy a végletekig bízom az "erejében", mert a szellemi képességei tényleg adottak ahhoz, hogy akármit elérjen. De nem hiszi el, és nem használja, csak panaszkodik. Már tényleg kezd sok lenni. Milyen kiút van ebből? Csak a szakítás? Ti mit tennétek? 26/N

2014. jún. 11. 21:46
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
29%

most 2~3 ilyen lannyal foglalkozok, abbol eggyel komolyabban is, engem mar csak azert nem zavar mert megszoktam, bar pont tole nem tetszik ha en meselek vmit ami nem jo dolog tortent vele (es en megoldast keresek!) de o szerinte en is hisztizek :D

raadasul eroteljesen kiall a hulyesegei mellett,

u hogy nekem is vissza kell vagnom rendesen, ugylatom nala ez mukodik.

nem biztos h ez sokat segitett, de leirtam.

neked kell eldonteni, faradsz e vele.

2014. jún. 12. 01:54
 22/31 anonim ***** válasza:
95%

Nagyon a béka segge alatt van az önértékelése és ezen te nem tudsz segíteni. Ha ilyen marad, akkor én nem maradnék vele, mert én sem tudnék rá férfiként tekinteni.

Viszont adnék neki egy esélyt, és segítenék, persze csak ha vevő rá. Szóval beszéld rá, hogy menjen el pszichológushoz, és ha végigcsinálja a terápiát, meg tudatosan igyekszik változtatni a hozzáállásán, akkor ez segíthet. Támogasd, legyél mellette, mert ez nem megy egyik napról a másikra.

Ha viszont nem is akar változtatni és látod rajta, hogy egyszerűbb neki panaszkodni, mint összeszednie magát, akkor túl sokáig ne húzza az idődet.

2014. jún. 12. 06:14
 23/31 A kérdező kommentje:
Volt pszichológusnál, és azt mondta a nő, hogy ne menjen többet mert nem pszichológiai eset...
2014. jún. 12. 06:29
 24/31 anonim ***** válasza:
91%
Mintha egy az egyben az expasimat írtad volna le XDDD Sztem hagyd ott, soha nem fog érdemben változni, mert ez a típusú ember nem is akar változni. Kínlódás lesz végig a kapcsolatotok:(
2014. jún. 12. 08:28
 25/31 anonim ***** válasza:

Én egy ilyen férfit egy percig sem tolerálnék, eleve össze se jöttem volna vele. nagyon más az én ideálom, de te bizonyára valamiért beleszerettél, szóval, ha az a dolog, még mindig fennáll, akkor gondolj arra, hogy miért szereted.

Változni amúgy nem fog.

2014. jún. 12. 08:44
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Tudod az elet rovid. Vegulis te dontod el hogy elvesztegeted e az idod valakire akit nem szeretsz sot idegesit is. Biztos megeri azert hogy elmondhasd magadrol hogy te milyen jo lelku vagy.
2014. jún. 12. 09:12
 27/31 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, attól hogy a te párod ilyen, mért úgy teszed fel a kérdést hogy másoké is az és ők hogyan bírják? Te kifogtál egy ilyet és kész. Attól másoknak lehet még normális párjuk. Te egyébként hány fekvőtámaszt tudsz nyomni? Mert szerintem egy punnyadt nő ne dumáljon a férfiasságról. Szóval te nőiesnek tartod magad?
2014. jún. 12. 09:48
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom is ilyen volt. Persze az elején nem, akkor még visszafogta magát, de ahogy komolyodott a kapcsolatunk, egyre jobban elengedte magát és kibuktak ezek a dolgok. Egy darabig nem tudtam vele mit kezdeni, de amikor megismertem a családját, meg ahogy egyre többet beszélt a múltjáról, kiderült, hogy anyukája szemében ő mindig egy kis szerencsétlen volt, a bátyja pedig a tökéletes férfi. És a páromba annyira beleoltotta a családja, hogy ő semmire sem jó, hogy mindig bizonyítani akart, de bármit is csinált, sosem értékelték.

Amikor erre rájöttem, (tudom, nem valami szép dolog, de) a családja jelenlétében folyamatosan romboltam a bátyja önbizalmát. Ártatlan, de azért szúrós megjegyzésekkel. Például amikor a tesója azzal jött, hogy milyen kicsi nálunk a fürdőszoba, akkor megkérdeztem hogy "miért, a te lakásodban nagyobb?". "Hát izé, mi albérletben élünk, nincs saját lakásunk". "Az öcsédnek viszont van, majd ha lesz neked is, akkor kritizálhatod".

És mindezt kedvesen, mosolyogva, nem bunkó hangsúllyal. Egy idő után ez hatott, mára a párom rendbejött, egészséges önbizalma van és reálisan értékeli saját magát. Sőt, mostanra már a testvére és az anyukája is elismerik az eredményeit és sikereit, amit eddig sosem tettek.

2014. jún. 12. 11:04
 29/31 anonim ***** válasza:
#28 Te egy nagyon jó feleség vagy!!! :-)
2014. jún. 12. 12:40
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm szépen, de én csak minden eszközzel megvédem azokat, akiket szeretek, plusz gyűlölöm az igazságtalanságot. :) Nem olyan nagy dolog, bárki megtenné. :)
2014. jún. 12. 13:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!