Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, ti mennyire toleráljátok...

Nők, ti mennyire toleráljátok párotok férfiatlanságát?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy senki sem tökéletes, valamilyen szintig elfogadónak is tartom magam. De már kezd sok lenni, hogy olyan, mintha egy kisfiúval élnék együtt. Állandóan csak panaszkodik, egy rakás szerencsétlenségnek tartja magát, mindig negatív. Ezen kívül a munkahelye miatt is hallgatom, hogy ő milyen szerencsétlen pedig átlagosan fizető munkája van,sőt más gyerek mellett tartja el ennyiből a családot. Ami pedig tetőzte a dolgokat, hogy egy egyszerű fekvőtámasz miatt is panaszkodik, hogy ő nem képes megcsinálni pedig tornázni akar.

Direkt soha egy rossz szót nem mondok róla, mindig biztatom, tudja nagyon jól, hogy a végletekig bízom az "erejében", mert a szellemi képességei tényleg adottak ahhoz, hogy akármit elérjen. De nem hiszi el, és nem használja, csak panaszkodik. Már tényleg kezd sok lenni. Milyen kiút van ebből? Csak a szakítás? Ti mit tennétek? 26/N

2014. jún. 11. 21:46
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
94%
Mondd meg neki, hogy ne hisztizzen, hanem tegyen valamit az ellen, hogy jobb legyen. Ha meg nem tesz semmit akkor nem kell panaszkodni. Biztos nagyon megterhelő lehet hosszú időn keresztül ezt hallgatni és mindig az ő kicsi lelki világát istápolni. Néhányan szeretik magukat folyamatosan sajnálni/sajnáltatni. (és itt most nem arról van szó, hogy éppen hullámvölgyben van a párom és lelkileg támogatni kel)
2014. jún. 11. 22:14
 12/31 anonim ***** válasza:
8%
Miert jottel vele ossze ha mar az elejen nem tekintettel ra ferfikent? Es miert vagy meg mindig vele? Anya tipus vagy?
2014. jún. 11. 22:29
 13/31 A kérdező kommentje:
Azért mert a legelején még megpróbált levenni a lábamról. És ahogy "biztos pont" lettem kezdte ezeket.
2014. jún. 11. 22:32
 14/31 A kérdező kommentje:
Úgy a legelején, hogy az első három randin.
2014. jún. 11. 22:33
 15/31 A kérdező kommentje:
Utána már jött az, hogy ő nem tud új helyeket kitalálni, neki kifújt, ennyi volt, mondjak valamit én. Tény, hogy ott kellett volna lépnem.
2014. jún. 11. 22:34
 16/31 A kérdező kommentje:
De igazából nem akartam annyira kegyetlen lenni, hogy emiatt hagyom az egészet. Úgyhogy csak szépen lassan bontakozott ki, hogy milyen.
2014. jún. 11. 22:37
 17/31 anonim ***** válasza:
96%

Tudod miért ilyen? Nyilván nem véletlenül. Így nevelték, történt vele valami gyerekkorában. Valószínűleg sose támogatták a szülei, nem engedték kibontakozni, mindig visszahúzták.

Sajnos nem lehet csak úgy hipp-hopp megoldani, ami hosszú évtizedek alatt romlott el.

Szerintem valamilyen személyiség fejlesztésre, önismeretre lenne szüksége.

Nekem (gondolom, nem véletlenül) mindig nagyon határozott, férfias párjaim volt, és most is az van. Nem bírnám ezt hosszú távon. Nemcsak férfiban, de egy barátban, barátnőben, kollégában is nagyon lehangoló, ha valaki folyton ilyen negatív.

Próbálj meg neki segíteni. Biztosan rossz neki is.

2014. jún. 11. 22:44
 18/31 anonim ***** válasza:
63%
Jó vele a szex? Nem lehet, hogy az ágyban nem adsz neki jó jeleket? Az én önbizalmamat így rombolta le a feleségem. Az ágyban olyan aktív, min egy guminő.
2014. jún. 11. 23:18
 19/31 anonim ***** válasza:
94%
Olyan lelki dolgok, gyermekkori traumák állnak a háttérben, amikről nem tudsz. Próbálj vele ezekről óvatosan beszélgetni, ha már eljutottatok egy pontra, akkor felvetheted a pszichológus/pszichiáter témát.
2014. jún. 12. 00:13
 20/31 anonim ***** válasza:
94%
19 komment kellett, mire eljutottunk ide? pszichológus!! pont az ilyen esetekre találták ki őket. ha valahol probléma van, azt nem eldobni kell, hanem (megpróbálni) megjavítani, és jelen esetben nálatok a szerelő a pszichológus.
2014. jún. 12. 00:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!