Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintem már betegesen...

Szerintem már betegesen féltékeny vagyok, mit tehetnék? Csak az orvos segíthet?

Figyelt kérdés
Már több éve együtt vagyunk a párommal, és folyton azon kapom magam, ha egy lányt emleget, egyből vérbe fordul a szemem, és indulatos leszek. Nem esik jól, ha lányokkal barátkozik, ha lányokkal ismerkedik meg, főleg, ha utána csomót beszélgetnek sms-ben meg chat-en. Ez normális? Más hogy éli meg? Mit tehetnék? 25 évesek vagyunk mind a ketten

2014. jún. 10. 22:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Neked van fiubaratod?
2014. jún. 11. 09:44
 12/16 A kérdező kommentje:
Van fiú barátom, de nem most ismertem meg, hanem már ezer éve. De nem találkozgatunk, néha beszélünk és ennyi
2014. jún. 11. 11:19
 13/16 anonim ***** válasza:
Igen, betegesen féltékeny vagy. Ki lehet és ki is kell belőle gyógyulni, mert az egész életed tönkreteheted ezzel, és még csak nem is okolhatsz mást. A párod nem a birtokod, ezt kell megértened az agyadban, és csak szeretned kell, nem szabad birtokolni is egyben. Nagyon nehéz, de ha dolgozol magadon, fejleszted az önismereted, meditálsz, vagy akár szakemberhez mégy sikerülhet.
2014. jún. 11. 12:01
 14/16 anonim válasza:
100%
Nem nem vagy betegesen féltékeny és teljesen egyetértek a 6os válaszolóval. Az nem normális, hogy ő összevissza chatelget mindenféle csajjal. Nekem is rosszul esne és a vérmérsékletemet ismerve ki is dobnám, ha nem venné figyelembe hogy amit csinál az nekem rossz. Egy kapcsolatban a másik kell hogy legyen a legfontosabb. Miért van szüksége arra, hogy más lányokkal dumáljon? Legyenek fiúbarátai és kész. Beszélj vele erről és ha nem változik akkor ennyi volt. Hidd el találsz olyat is, aki nem ad neked rossz érzéseket. 25/l
2014. jún. 11. 13:46
 15/16 anonim válasza:
És a 10es válaszolóval is egyetértek (utolsó voltam) :)
2014. jún. 11. 13:47
 16/16 anonim ***** válasza:
A nőknek jók a megérzéseik! Hallgass a megérzéseidre!
2014. jún. 17. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!