20+ nok, lennetek elvalt ferfival? Pro/ Kontra?
Az én párom is elvált. Gyereke is van, de a gyerek nem zavar. Nagyon jól kijövünk, ő semmi gondot nem okoz.
De az exneje... hát... egy egész könyvet lehetne írni róla, hogy miket művel az a nő. És mielőtt összejöttünk volna, a párom állítása szerint egyáltalán nem kavart a háttérben, jó viszonyban voltak. Csak hát nem bírja elviselni, hogy az exférjének most már nem ő a legfontosabb a gyerek után, hanem én. Pedig van valakije már a válás óta, mégsem bírja elnézni, hogy a volt férje boldog valakivel. Manipulálja a gyerekkel, próbálja iszonyat pénzekkel lehúzni, próbálja rángatni jobbra-balra, és egyértelműen arra játszik, hogy feszültséget szítson köztünk és én lelépjek. Csak én már nem megyek bele a hülye játszmáiba, hanem a fotelban hátradőlve röhögök a szánalmas próbálkozásain. De ehhez sok idő kellett, eleinte majdnem sikerült elérnie, hogy szakítsunk.
Az én páromnak van egy kisfia, nagyon jól kijövünk, megszerettük egymást. Inkább ami miatt főleg az elején feszült voltam, hogy az exével elég haragos a viszonyuk, de talán lassan-lassan csillapodik.
Az, hogy van már gyereke nem zárja ki, hogy tőlem is legyen, max . nem édestestvére lesz a kisgyereknek :)
Azt gondolom, ha valaki tényleg szereti a másikat a gyerek nem lehet kizáró ok. A kavaró ex már annál inkább, ha megkeserítené a mindennapjainkat, lehet, hogy én is nyúlcipőt húznék, de erről nincs szó, remélem nem is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!