23 éves vagyok nemrég végeztem el a főiskolát rendezvényszervező vagyok.Az a helyzet ,hogy anyám nem tudja megérteni ,hogy önálló nő vagyok saját lakásom van állásom fél éves kapcsolatom.Túlságosan irányítani akar nem bírja a pasimat beleszólt abba is amikor összejöttem vele ,mert akkor egy másik pasival jártam akit ő akart nekem csak 2 hónapig de vele szakítottam mert nem voltam bele szerelmes most boldog vagyok de ő ezt nem érti meg.Van egy nővérem őt is befolyásolni akarja de ő hagyja is nagyjából de én nem összvesztem anyámmal 4 napja most hívogat ,hogy bocsássak meg többször nem szól bele az életembe de nem tudom higyjek e neki.Most ha megbocsáltok megint elkezdi de haragban sem jó vele lenni.Mit tegyek?
2010. jan. 2. 13:51
1/9 anonim válasza:
Adj neki egy esélyt, de azért értesd meg magad vele.
2010. jan. 2. 13:56
2/9 anonim válasza:
Valszeg. megbánta, de ilyen a természete. Mondd el neki, hogy önállóan szeretnél tapasztalatokat gyűjteni.
Jó jel, hogy hívogat. Ne taszítsd el magadtól.
2010. jan. 2. 14:04
3/9 anonim válasza:
Bocsáss meg neki!
2010. jan. 2. 14:08
4/9 anonim válasza:
Ha ezenkívül nincs más nagy probléma ha jó anyának tartod, bocsáss meg neki de kőkeményen állj a sarkadra és közöld vele, hogy nem vagy taknyos kölyök és ne a te életeden keresztül valósítsa meg az elképzeléseit.Ha a nagyi is így beledirigált volna az ő életébe ahhoz mit szolt volna?Az ilyen tipusu ember sose változik ezt tapasztalatbol írom az anyám is ilyen 23 évesen még mindig beleturkált a táskámba, a tüdőmet kiordítottam vele mire megértete mit tehet meg egy felnőtt emberrel akár a gyereke akár nem mert szép szóval már ne ment.Most hogy látja, hogy nem bír velem feladta de néha még próbálkozik de ilyenkor azonnal otthagyom.Ilyenkor megijed.Megmondtam neki ha látni akar még az életében akkor szálljon ki az enyémből.Durva volt de másképp nem megy az ilyeneknél.Sajnos.Remélem neked nagyobb szerencséd lesz és békésebben elintézed de akkor is fő a határozottság.Ahogy elkezdi a "szokásost" azonnal emeld fel a hangod és figyelmeztesd,ne hagyd hogy végigmondja.Ha nem hagyja abbba ez azt jelenti hogy csak ígérget mert az érdekei úgy kívánják aztán meg azt hiszi mehet minden tovább a régiben.Innentől kezdve tudni fogod mennyit ér a szava és hogy ezután mit kell tenned.
2010. jan. 2. 14:19
5/9 anonim válasza:
Ajánlom figyelmedbe a "Férjhez mész, mert azt mondtam" c. filmet :D Ott ugyanez volt a helyzet.
Anyudnak van valakije? Apud hogy tűri ezt az egészet? Vagy őt nem irányítja?
Egyébként szerintem ülj le vele, és mondd el neki, hogy nagyon hálás vagy azért, hogy így törődik veled, de már nagy vagy, és el tudod dönteni, hogy kivel szeretnél lenni. Az a fontos, hogy Te boldog légy, a saját kapcsolatodban, nem az, hogy anyud boldog legyen, te pedig boldogtalan.
Csak őszintén. A beszélgetés, és az ész érvek általában mindent megoldanak.
2010. jan. 2. 14:25
6/9 A kérdező kommentje:
Apum meghalt 2 éve vele nem csinálta ezt most nincs senkije.
2010. jan. 2. 14:46
7/9 anonim válasza:
Kb., mintha azt a filmet látnám, ami tegnap ment az RTL KLUB-on, ha jól emlékszem. Majdnem ugyan az...ott a lány kibékült az édesanyjával, és ő tényleg nem szólt bele többet az életébe. Szerintem te is tedd ezt, tisztázd vele, hogy szereted, de tényleg ne szóljon bele az életedbe, az a tiéd. Lehet, hogy sokszor olyat teszel, amit ő rosznak érez, gondol...de nekek most ez a legjobb, boldog vagy! Mindenképpen adj neki még egy esélyt!
Remélem minden jól alakul, sok sikert és légy boldog!
2010. jan. 2. 14:49
8/9 anonim válasza:
Nos ,nyilván azrt igyekszik irányítani téged és a nővéred mert elvesztette a férjét és nyilván most magányos.persze te felnőtt nő vagy és nem irányíthat de ezt bezséld meg vele!
2010. jan. 2. 15:36
9/9 anonim válasza:
járj hozzá egyre kevesebbet...nekem is így rendeződött anyámmal a kapcsolatom........
De én kérdeznék bocsika...hol tanultál rendezvényszervezést???
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!