Élt már valaki "nincs ló, szamár is jó" alapú
párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
Értem ezalatt,hogy mondjuk évekig együtt voltak,holott igazából nem is tetszett az a valaki,vagy nem szerettétek azt a valakit,vagy éppen valaki másra vártatok és ugy voltatok vele,hogy addig "ez is megteszi" vagy "jobbat ugysem szerzek" stb.. Nem magam miatt kérdezem,de a környezetemben és úgy unblock az életben elég sok ilyen párkapcsolatról hallok (tudom,sajnos,de úgy néz ki,ilyen is van)Jó lenne,ha olyanok írnának,akik konkrétan éltek meg ilyen kapcsolatot vagy éppen benne vannak,és nem 1 tőmondatban válaszolnának,hanem leírnák az egészet hogy náluk ez miért alakult igy ki,és hogyan élhetőek így a mindennapok.Elítélő véleményekre nem vagyok kíváncsi,mert sosem tudhatjuk az okot,hogy valaki/valakik miért kénytelenek ilyen helyzetben élni,továbbá én sem osztani akarom az észt,csak meghallgatni élettörténeteket a témában.Köszönöm
biztos van iylen is,de mivel férfi,igy náluk kevésbé számít a külsö..inkább legyen határozott,férfias,kinél pénzes kinél még pénzesebb,és ezt te nem láthatod,mint kivülálló hogy mi van a pasi agyábvan,amire bukiki a nő..pasiknál már neccesebb..ők vizuálisabb tipusok..szóval eléggé leegyszerüsitetted a kérédst,de most én is.ugyhogy a megoldás továbbra sincs meg kedves utolsó:)
2010. jan. 2. 00:01
12/20 A kérdező kommentje:
*bukik bocs
2010. jan. 2. 00:01
13/20 anonim válasza:
Én csak azért irtam ezt a példát mert én is férfi vagyok!Monjuk ez igaz,hogy léteznek olyan nők akik nem a külsőre mennek hanem a lóvéra..!Persze tisztelet a kivételnek;)De mikor látok ilyet mint elöző válaszomban hoztam fel,úgy nézek rájuk,ha ilyenek jönnek velem szemben,mint egy szánalomra:D
2010. jan. 2. 00:20
14/20 A kérdező kommentje:
most csak puszta kíváncsiságból kérdezem,és ne is érts félre léci,semmi célzás nincs a kérdésemben,dehát én ilyen agyalós típus vagyok h mindig van valami kérdésem ,szóval te pl együtt tudnál lenni egy csajjal,mert mondjuk tök jól néz ki,jó a teste, de belülről SZÁMODRA egy nulla?
2010. jan. 2. 00:54
15/20 anonim válasza:
Igen. Úgy volt, hogy nagyon megtetszett egy fiú. Nevezzük Péternek. "Összejöttem" vele, mert nagyon szimpatikus volt, jól nézet ki és egyszerűen tudtam, hogy illik hozzám és Ő az igazi (bár ebben most már nem hiszek...). Most bonyolódik a szitu. Az egyik barátnőmet le akartam "tesztelni", hogy mennyire megbízható, így azt mondtam neki, hogy tetszik a barátom (Péter) legjobb barátja. Nevezzük Tamásnak. Másnap mindenki erről beszélt a környezetemben és Péter, aki színtén megtudta egyből szakított velem, nem tudtam elkerülni, ez van. Aztán egy vad bulin összekeveredtem ezzel a legjobb baráttal (Tamással) és fatális véletlenek sorozatának köszönhetően (meg ugye a sok alkoholnak) összejöttem vele. És mivel Tamás legjobb barátja volt Péter, így tudtam, hogy ez a helyzet kedvez nekem és ha elég sokat vagyok Tamással huzamosabb ideig, akkor Péter közelében lehetek és talán még lesz ebből valami. Így teltek múltak a hetek, hónapok, majd évek. Ezalatt az idő alatt megszerettem Tamást (a magam módján) és így lett ebből a szerelmi háromszögből 3 év. De aztán átgondoltam az egészet reálisan és rájöttem, hogy Péter túlságosan becsületes és hűséges jóbarát ahoz, hogy ezek után (miután Tamással jártam egyre több ideig) történjen valami köztünk. Így arra is rájöttem, hogy Tamást egyáltalán nem is szeretem, arra nincs esély, hogy általa közelebb férkőzhessek Péterhez, így szakítottam Tamással. Péter azóta is hiányzik és életem egyik legnagyobb hibájaként könyveltem el azt a baklövést, hogy ezt az egész pokoli 3 évet a hül*ye "barátnő tesztelés" miatt kellett végig csinálnom. Remélem érthető volt, csak eléggé belekavarodtam a sok "álnévbe", már-már én is elvesztettem néha a fonalat. :D
2010. jan. 2. 02:36
16/20 anonim válasza:
Az én törtétem a következő:összejöttem egy férfivel(aki 15 évvel idősebb nálam és nős volt)szeretük egymást,terhes lettem tőle,de elvetettem a babát(nem akartam a családját tönkre tenni),ezután találkoztam egy "korban hozzám illő"fiúval(annyira nem voltam belé szerelmes,mint az én Zolimba,de úgy gondoltam,hogy családom csak vele lehet)1 év múlva összeházasodtunk,4 év múlva megszületett az első gyerekünk(már ekkor néha kezdett kimaradzni a "kedves"férjem)aztán 7 évre rá megszületett a 2.lányunk és ezután még jobban erősödtek a kimaradásai(4-5 napokig elvolt,álítólag a haverjaival)beadtam a vállókeresetet,el is váltunk,a bíróságon megigérte,hogy elköltözik,azota is a mi nyakunkon él,kirakni nem tudom (nem azért akarom,mert nem szeretem,hanem az életmója miatt)És a legrosszabb,hogy azóta a nagy szerelmem szabad(elvált)és most már a volt férjem miatt nem tudunk együtt élni..
2010. jan. 2. 12:00
17/20 anonim válasza:
én voltam így sokszor de kb másfél hónap után mindig kiderült, hogy vagy a viselkedése nem tetszik, vagy külsöre nem tetszik, vagy szinte csöves (mindig mindenét én fizettem). Szerencsére hosszútávon nem tudok olyan kapcsolatban maradni ami számomra valamilyen oknál fogva nem megfelelö. Pont ezért vagyok csak életem második (remélem örökké tartó) hosszú kapcsolatában. Egyvalamire azért jó volt az a sok "szamár": tapasztalatszerzésnek, kiismertem a férfiakat:)
Kedves Utolsó hozzászóló ez nagyon szomorú amit leírtál! Mondjuk nem tudhattad, hogy elválik-e a nagy szerelmed! Szerintem van még esélyetek, egy másik közös lakásban, a volt férjed meg marad ott .mindenesetre egy próbát megér.
tegnap 00:20-as vagyok...,"szóval te pl együtt tudnál lenni egy csajjal,mert mondjuk tök jól néz ki,jó a teste, de belülről SZÁMODRA egy nulla?"
Ha nekem szól a kérdés..,egy ilyen nő számomra csak egy dologra lenne jó..,barátnőnek nem!!Fontos számomra,a belső értékek is,ha hosszútávú kapcsolatot képzelek el valakivel!:)
2010. jan. 3. 14:59
20/20 A kérdező kommentje:
Kedves 12:39-es !
Először is köszi a linket..
másodszor meg..nagyon sajnálom hogy így alakult ez a dolog,nagy okosságot én sem tudok mondani,mert kétes az egész szitu. például először én is azt gondoltam,ahogy olvastam a válaszokat,hogy semmiképpen se keresd fel az exet és szembesítsd őket egymással,mert ahogy 2 hozzászólásban is irták,lehet h elindulna vmi köztük,ami eddig nem indulhatott és örökre gyülölnéd magad emiatt... de aztán tovább gondolkodtam..és mi van ha pont az a jó,ha mondjuk látja..15 év rengeteg idő,lehet h az a nő már árnyéka önmagának és ha ezt a férjed is látja,lehet ,könnyebben túlteszi magát rajta..bárr ez meg azért necces,mert a szép nagy melleiért nem ácsíngózik egy férfi 15 évig.. tehát valószínű az érzelmei elég mélyek voltak ahhoz hogy esetleg ennél a 15 évnél is erősebbek legyenek,ergo nem számit h ki lett ,mi lett abból a nőből....én nem is tudom,mit kéne tenned ebben a helyzetben:( mindkét esetben megvan az esély arra h bebuksz de arra is h nyerj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!