Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Élt már valaki "nincs ló,...

Élt már valaki "nincs ló, szamár is jó" alapú párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Értem ezalatt,hogy mondjuk évekig együtt voltak,holott igazából nem is tetszett az a valaki,vagy nem szerettétek azt a valakit,vagy éppen valaki másra vártatok és ugy voltatok vele,hogy addig "ez is megteszi" vagy "jobbat ugysem szerzek" stb.. Nem magam miatt kérdezem,de a környezetemben és úgy unblock az életben elég sok ilyen párkapcsolatról hallok (tudom,sajnos,de úgy néz ki,ilyen is van)Jó lenne,ha olyanok írnának,akik konkrétan éltek meg ilyen kapcsolatot vagy éppen benne vannak,és nem 1 tőmondatban válaszolnának,hanem leírnák az egészet hogy náluk ez miért alakult igy ki,és hogyan élhetőek így a mindennapok.Elítélő véleményekre nem vagyok kíváncsi,mert sosem tudhatjuk az okot,hogy valaki/valakik miért kénytelenek ilyen helyzetben élni,továbbá én sem osztani akarom az észt,csak meghallgatni élettörténeteket a témában.Köszönöm
2010. jan. 1. 22:45
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem és nem is fogok, mivel a szüleim a rossz példa.
2010. jan. 1. 22:49
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak rövid,komolytalan kapcsolataim voltak ilyenek. Nem birtam sokáig,együttélni meg végképp nemtudnék igy senkivel.
2010. jan. 1. 22:54
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Évekig nem bírnám. Hetekig, pár hónapig volt ilyen de tovább az sem ment részemről.
2010. jan. 1. 22:57
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Én nemrég tettem fel egy kérdést. Olvass kicsit lentebb, ott én vagyok a szamár. :(
2010. jan. 1. 22:59
 5/20 anonim ***** válasza:
70%
Nem. A lovak sokkal szexibbek.
2010. jan. 1. 23:02
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Én igen. Egyszer. Bár nem így indult a kapcsolatunk. Akkor már egy éve nem volt senkim, még futó kapcsolatom sem. Amikor találkoztunk, úgy éreztük megállt az idő. Utólag is megmagyarázhatatlan az egész, mert szikrázott közöttünk a levegő, egyetlen éjszaka alatt mérföldeket haladtunk előre a kapcsolatunkban, és az egész olyan volt mint egy álom.

Nem is ezt nem értettem. Az az érthetetlen még mindig, hogy az egész úgy múlt el, ahogy jött. Másnapra hűlt helye volt. Megvolt az a kis izgalom, hiszen hónapok óta nem randiztam. Megvolt a vágy, de eltűnt a parázs. Azt hittem, hogy ez majd változik, visszajön, vagy szerelemmé alakul. Belementem a kapcsolatba, mert tudtam elhinni, hogy a szikrázás csak egyetlen éjszaka volt. Persze közrejátszott a magány is, de nem az volt az első. Sokáig tartott, mert sok helyzetben nagyon jól összeillettünk, de soha nem voltam szerelmes. Boldog igen, eleinte. De igazából ő a ló nincs kategóriába tartozott. Sajnos. Nem vagyok rá büszke. Mi egyszerűen csak nem tartoztunk már össze egy idő után. Nem szakítottunk, megszűntünk összetartozni.

2010. jan. 1. 23:02
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Én azt hiszem jelenleg valami ilyesmiben vagyok. Vagyis magam sem tudom. Nem tudom eldönteni, hogy normális-e ahogy magamat érzem ebben a kapcsolatban, mert ez az első komoly kapcsolatom, már lassan 2 éve tart. Nagyjából másfél évnél kezdtem el magam kicsit másképp érezni, már nem nagyon tudtam úgy a páromra gondolni, hogy libabőrös legyek, beleremegjen a gyomrom, ugyanakkor hihetetlenül nagy szeretetet érzek iránta, kívánom is szexuális értelemben, de mégis valahogy sokszor úgy érzem magam vele, mint amikor régen anyukámmal mentem mondjuk vásárolni és tudjátok, azaz érzés, hogy azt kívánod, hogy bárcsak ne dumálna ennyit, mert kínosan érzed magad, vagy bárcsak ne érezné úgy, hogy ennyire kivágott pólót kellene felvennie, vagy ilyesmi. Remélem érthető. :) Szóval sokszor érzem azt, hogy ő hasonlóképpen érez irántam, én elég bohókás ember vagyok és nem nagyon érdekel úgy általában, ha furcsán néznek rám az emberek, de ő ilyenkor rámszól vagy úgy viselkedi, hogy érzem, hogy ő érzi kínosan magáz miattam. Ez borzasztó érzés, mivel nem teszek semmi olyat, ami megmagyarázhatóvá tenni ezt a viselkedését. A barátaimmal szemben abszolút antiszociális, egyáltalán nem próbálkozik kicsit beilleszkedni. Sokszor olyan érdektelennek érzem irányomban, mintha csak azért lenne velem, mert ez kényelmes, meg mert nagyon összeszoktunk, neki én vagyok az első csókjától kezdve minden. De azáltal, hogy nem igazán mutatja ki az érzelmeit, én is elhidegültem. Megismerkedtem egy másik fiúval, aki elvarázsolt, de kiderült, hogy csak fellángolás volt a dolog. Mindenesetre jól mutatja ez a helyzet, hogy mennyire nem éreztem ekkor semmit a barátom iránt. Azóta is néha másik fiúról álmodozom, akit nem rég ismertem meg, bár nem történt közöttünk semmi, azt sem tudom ő érez-e irántam bármi különösebbet.

Nyár végén végleg elegem lett ebből a közömbös viselkedésből, többször is próbáltam vele megbeszélni, de sosem éreztem úgy, hogy előrébb jutottunk volna, az ilyen beszélgetések után pár hétig úgy tűnt, megint próbálkozik, aztán a próbálkozások abbamaradtak. Így végül szakítottam, de teljesen kiborult, iszonyatosan megviselte és megkértem, hogy legyünk barátok. Nekem ő nagyon fontos, sosem tudnám kitörölni az életemből, és mindig is az élete része szeretnék lenni. Aztán a barátságból újra kapcsolat lett és azóta együttvagyunk. De az érzéseim nem változtak, kavarognak a gondolataim, az ő viselkedése megint csak időszakosan változott meg.

A lényeg, hogy abszolút meg vagyok kavarodva, fogalmam sincs ez normális-e, szerelem-e még. Nincs viszonyítási alapom sem. Boldog vagyok-e? Sokszor igen, sokszor nem. Tudom, hogy a kapcsolatokban vannak hullámvölgyek, de a mi hullámvölgyeink valami nagyon extrém hullámvasúthoz hasonlítanak.

Nagyon hosszú voltam, bocsánat, de ez most előtört belőlem. :)

17/L

2010. jan. 1. 23:22
 8/20 anonim válasza:
100%
Én az egyik ismerősömről(férfi) tudok beszélni. A férfi mindig a cicababákra bukott. Persze ezeknek a nőknek ő nem kellett. Buktak rá a csajok, de csak azok akiknek neki nem jött be. Aztán elege lett hogy nincs párkapcsolata aztán összejött egy számára átlagon aluli nővel. Már 4 éve együtt vannak. A férfi még mindig megfordul a cicababák után. Így van egy biztos párkapcsolata meg szex is van amikor akarja. És nem tinikről van szó! A férfi 26 éves , a nő 25!
2010. jan. 1. 23:23
 9/20 A kérdező kommentje:

22:59-es válaszolónak :

Néztem de nem találtam.belinkelnéd a kérdésed?

2010. jan. 1. 23:53
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Áhhááá,akkor most már kezdem kapizsgálni,hogy mikor látok egy csinos nőt egy hozzánemillő,csúnyább sráccal..,hogy a nők nem szeretnek egyedül lenni,és addig megteszi neki az is,csak legyenek valakivel..,aztán ha rátalál az igazira,akkor dobja a szamarat:D
2010. jan. 1. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!