Hogyan tudassam párommal hogy csináltassa meg a fogát, anélkül, hogy megbántanám?
Mi is együtt élünk,délután pihentünk az ágyban és én is elfordultam töle.:(
Ez sem normális.160 ezer csak a felső fogsor?
Igen,sajnos ilyen árak vannak. (azt sajnálom,hogy addig míg nincs rá pénze a többit nem tudja megcsináltatni. mert annyire lereszelik tömésnél,hogy amikor pótoltatni akar nem lenne mihez)
én már szinte mindennap mondom neki,de nem tud mit tenni mert nincs rá pénze :S gondolom,hogy a páros is megcsináltatná,ha lenne rá keret. biztos,hogy zavarja. az én barátomat is zavarta,de addig míg nem említettem neki,ő nem hozta fel! 2 vagyunk együtt azóta nagyon sokat romlott.. :(
maónika só töltelék a srác.
amúgy ha rohadna a fogai, akkor attól leeht rossz szájszaga, blöe...
ez tényleg igénytelenség, másban is ilyen? koszos, büdös, nem öltözködik rendesen stb?
nem csak cigányok szerepelnek ott, de ez most mind1.
nem értelek, hogy mit vársz de tényleg. Itt kínéódsz, hogy mennyire megbántalak, ennyire fáj az igazság? A barátod elcseszte. kizártnak tartom, hogy annyira gáz lenne a génkészlete, hogy minden küzdelme ellenére 30éves korára elrohadtak meg kihullottak a fogai. Gondolom nem mosott fogat, dokihoz nem járt amikor kellett, fosott a fogtöméstől, stb. Vagyis kifejezetten ő tehet arról, hogy most ide jutott. Igenis igénytelenség.
Te ezt veheted sértésnek, de ettől még ez az igazság.
Segíteni pedig mi nem tudunk. Nem ismerjük a srácot, nem fogjuk tudni rávenni, hogy csináltassa meg a fogait. Ha te nem vagy képes rá, hogy kinyissad a kicsi szádat, akkor nem is fog menni. ennyi.
Vagy azt várod, hogy írjunk ide le komplett dialógusokat, hogy hogyan beszélj vele, amit betanulsz? Ha ennyire nem vagy képes, ennyi kommunikáció sincs köztetek, akkor tényleg gáz a kapcsolatotok.
Legközelebb majd arról írsz, hogy szex előtt nem izgatott fel ,száraz vagy és ezért neked fáj de hát nem tudod megm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!