Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikortól számít valaki felnőtt...

Mikortól számít valaki felnőttnek?

Figyelt kérdés
Csak mert valakik azt hiszik, hogy attól, mert valaki betölti a 18-at, rögtön felnőtt lesz. De nem felnőtt, csak nagykorú. Én például 16 éves vagyok, de el sem tudnám képzelni, hogy 2 év múlva én már "felnőtt" legyek, hisz én még gyerek vagyok és a gondolkodásom 2 év alatt sem fog megváltozni. Pár éve még barbiztam, szükségem van a szüleimre, ujjongok, ha egy helyes srác rám néz, gyakran mesét nézek reggel, hülye fejeket vágok és úgy fényképezem magam, szeretem, ha anyukám úgy bánik velem, mint egy kisgyerekkel, ha beteg vagyok, meg ilyenek. Szóval miért kéne valakinek felnőnie, mikor még csak 18-19 éves? Jó, van aki arra hajt, hogy minél felnőttesebbnek tűnjön, de van olyan, aki nem tudja ilyen hamar elengedni a gyerekkort, mert még gyerek.
2010. jan. 1. 01:24
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Hu, jo regi kerdes.

A 12 es vagyok. Azota a 17 eves lanyom 30 lett, en meg 55.

Azota nagyi lettem, nem a lanyom altal, hanem a fiamtol.

2023. nov. 2. 06:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!