Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Internetes jatekra kolt, ha...

Internetes jatekra kolt, ha kulon kasszan vagyunk, tenyleg nincs kozom hozza?

Figyelt kérdés
Parommal kulfoldon elunk, elvileg gyujtunk. Ket eve vagyunk egyutt. Kulon kasszan vagyunk, mert tavaly nyaron telefon es laptopalkatreszekre, illetve gyorsetteremre koltotte a fentmarado penzt. Szezonmunkank van, nyaron jol keresunk, telen nem. O fizeti a berleti dijat, en a kajat, haztartasi dolgokat, szamlakat, haziallatoknak valot. Kb.egyenlo. nekem tobb a kiadasom, kuldok haza penzt, gyogyszert szedek. Mult heten derult ki szamomra, hogy nincs megtakaritasa es fizetesrol fizetesre el. Hetvegen megneztem a szamlakivonatot, tobbet keres, mint en es havi 100 ezer forintnyi osszeget kolt egy internetes jatekra. Itthon csak azzal foglalkozik melo utan,ejjel is. Neha segit, de kozben pofakat vag mindenre. Rakerdeztem, azt mondta, milyen jogon kerem szamon, nyomozgatok, miert sajnalom tole, o ezt eddig nem tehette meg. Azt hittem, felrerakunk mindketten. Tavaly ugyanez volt, telen meg gondolkozhattam, mibol eljunk. Elvileg felesegul akar venni, gyerekek, miegymas. Szerintem szenvedelybeteg, o nem erti, miert zavar ez engem. 30 eves, en 27.
2014. jún. 2. 20:52
1 2
 11/19 Miss_Lavender válasza:
100%
Eloszor azt hittem, a kérdésbol, hogy kb 5 ezerrol lenne szó. Akkor írtam volna, hogy ennyi jár neki, hadd legyen kicsit gyerek. De 100 ezer??? Ez már tényleg a szenvedélybetegség kategória.
2014. jún. 2. 23:14
 12/19 A kérdező kommentje:
A jatek cime 4 kingdom. Nem derult ki, mire koltotte pontosan. Feltetelezem, fejlesztette a karakteret. Van negy vara, benne van egy "klanban", folyton tamadasokat szerveznek, adot szed stb. Meg chatel rajta. Egyebkent reszletekben koltotte el, kulonbozo osszegekben, tobbszor 25 ezer, volt, hogy csak 3 ezer. En meg mindig nem fogom fel amugy a hozzaallasat. Es hogy meg neki all feljebb. Nem eleg, hogy minden idejet kitolti, meg erre megy a penze is... a dolog azert bukott ki, mert volt a szulinapom, es kitalalta, hogy telefont vesz nekem. Bar mondtam, nem kell nekem draga ajandek. Hetvegen elmentunk vasarolni, es becipelt par hasznalt telefonos uzletbe. Nezegettunk egy telefont, majd mondta, ha ezt megveszi, adjak neki penzt a hetre. Leultem megbeszelni vele, minek akar draga ajandekot venni, ha nincs ra keret, nekem nem ez szamit. Orultem volna egy zokninak is. Amit viszont nem ertek, jol keresunk, ebbol lehet felrerakni, hogy lehet, hogy csak a fizetese maradt. A valasz az volt, kert volna kolcson a munkatarsatol... neki ez a megoldas. De egy pelda a sok kozul: mikor vasarolni voltunk, mondja, egyunk valamit, van nalad penz? Nala epp sosincs keszpenz. Mint rajottem, a szamlajan sincs. Egesz heten filoztam rajta, hova mehet a penze, aminek semmi latszatja. Vasarnap neztem meg a bankszamlakivonatat.
2014. jún. 3. 05:34
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező, tudom, hogy nehéz meglépni, én is voltam ilyen helyzetben, pont ilyen nemtörődöm, pénzkeleséhez nem értő pasival, és hidd el: csak az idődet pazarolod vele! A játékszenvedély is elég lenne, de akinek ilyen a mentalitása, hogy ha nincs, akkor is költekezni kell, ha kölcsönből, akkor abból...Az ilyen nem változik. Nem egyezik az életről való elképzeléseitek, emellett az ember mellett mindig csak annyi pénzetek lesz, amit TE megspórolsz, ős a saját részét mindig el fogja valamire tapsolni, ami nélkül "nem tud élni". Épp elég gáz, hogy kényszerből vagytok közös kasszán, mert az sem volt neki szent hogy a közösből nem szórjuk el a saját hülyeségeinkre az utolsó fillért is, ezzel megfejelve meg tisztán látszik, hogy nektek nincs közös jövőtök, max ha elfogadod, hogy azt te finanszírozod, ő meg él, mint egy 5 éves gyerek a zsebpénzével. Megérdemelsz e is egy rendes társat, akivel akár családot is tervezhetsz, mert nem kell attól félni, hogy ha nem figyelsz oda, elhülyüli még a pelenkára szánt pénzt is...
2014. jún. 3. 06:20
 14/19 A kérdező kommentje:
En is tudom, csak kivancsi voltam kivulallok velemenyere. Igaz, ez csak az en szemszogem. De annyira belemmagyarazza, hogy en vagyok az, aki rosszul latja, hogy neha mar elhiszem.
2014. jún. 3. 07:39
 15/19 anonim ***** válasza:
24%

nincs is ilyen jatek!

am ez bazi sok penz, akar mien pay es jatekkal jacottam, sose volt 5 felett a premium, de 100000? el nem tudnam kepzelni, szerver berles kicsit tobb, de minel tobb az ara annal keveseb szer jut rad a fizetes, ez mar beteg3s :/

2014. jún. 3. 08:02
 16/19 A kérdező kommentje:
Marpedig van ilyen jatek. Empire: 4 kingdom. Angliaban elunk es 350 fontot koltott ra. Elozo honapban ugyan "csak" 200 valamennyit. En sem ertem, hogyan. De a kivonaton ott van. Kartyas befizetes a Google-nak, megjegyzesben goodgame. Utananeztem, meg forum is van rola, ki mit vasarol. Angol nyelvu forum. Es persze elismerte, hogy a jatekra ment.
2014. jún. 3. 08:38
 17/19 anonim ***** válasza:

ne haragudj meg, ez beteges, beszelgess el vele, ennek nem lesz jo vege, anya volt ismerose volt jatek fuggo, a vegen meglopta a szuleit csaladjat, aztan ugrott a magasbol!

ha nem valtozik hagyd 3l komolyan, nem bantasbol.

2014. jún. 3. 09:17
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha azért mentetek ki, hogy gyűjtsetek pénzt, akkor ez hátbaszúrással egyenlő, hogy ő eljátssza a pénzt.

Hagyd ott a csudába.

2014. jún. 3. 10:43
 19/19 Nádszálkisasszony ***** válasza:
100%
Ha különkasszán vagytok úgymond tényleg nincs jogod beleszólni mire költi a pénzét. A kérdés csak az, hogy vajon érdemes-e úgy egy kapcsolatban élni, ahol nincs jogod beleszólni ilyen dolgokban, főleg ha spóroltok!? Én menekülnék az biztos!
2014. jún. 3. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!