Üzletben lévö kamerarendszer internetes elérhetőséghez kérek segítséget, fix ip cím van, hogy fogjak hozzá?
A kamerarendszernek van egy központi egysége - általában ez az egység rögzít is. Ennek az egységnek, ha Magyarországon vásároltad, kell legyen magyar nyelvű használati útmutatója. Abban az általad feltett kérdésnek megtalálod a részletes leírását.
Én is ez alapján oldottam meg hasonló jellegű feladatot...
Az Urak - Hölgyek lőttem jókat írtak, bár ilyenkor nehéz konkrét dolgot.
Bocs, ha nagy marhaság, de egy próbát megér: az említett IP címet egyszerűen üsd be a böngésződbe, vannak kamerák, amik beadnak egy kezelőfelületet. Hátha szerencsével jársz...! :)
Kedves #6-os válaszoló.
Ha a tűzfalon (routeren) belül vagy, akkor természetesen működik. Tehát, ha ezt az üzletben csinálod, akkor oké, csak semmi értelme. De ha az otthonodban lévő internet eléréssel akarod megnézni a munkahelyi internet eléréseden lévő kamerarendszert, és az általad javasoltak működnének, az a biztonságtechnika csődje lenne.
Így biztosan nem szabad működnie!
Kedves hetes számú válaszoló! :)
Azért írtam azt amit, mert nagyon sok olyan kamera van az interneten, amit így meglehet nézni. A felületet is azért írtam, mert azoknak is van flash alapú felülete, ott lehet fordítani a kamerát le-föl, jobbra-balra, sőt néhol még váltani is lehet a kamerák között.
Sokszor ezek privát, magán kamerák.
Nem tudom, hogy ezek miért ilyenek, lehetséges, hogy a tulajdonos állította be így őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!