Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Üzletben lévö kamerarendszer...

Üzletben lévö kamerarendszer internetes elérhetőséghez kérek segítséget, fix ip cím van, hogy fogjak hozzá?

Figyelt kérdés

2013. máj. 23. 10:18
 1/8 anonim ***** válasza:
A kamerarendszer leírásában benne kellene lennie, hogy milyen portokat használ. Azokat kell a routerben forwardolni a kameraszerver felé. Adott router forwardolásához lásd portforward.com.
2013. máj. 23. 10:23
 2/8 anonim ***** válasza:
#1 leírta, én mondjuk inkább azt javasoltam volna, hogy hívj olyant, aki nem úgy kezd neki, hogy "hogy fogjak hozzá!"
2013. máj. 23. 10:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Igaz, odaírhattam volna, hogy ha kínainak tűnik, amit írok, akkor hívj egy a feladatra alkalmas embert :)
2013. máj. 23. 11:14
 4/8 anonim válasza:
Érdemben nem tudok hozzászólni a kérdéshez, abban viszont megerősítenélek, hogy nyugodtan kérdezgess csak, tájékozódj, mert ha nem igényel túl nagy szakértelmet a kivitelezés, meg fogod oldani te magad is a dolgot, és megspórolsz sok-sok tízezret.. Ha továbbra sem megy, marad a szakember.. ;)
2013. máj. 29. 07:41
 5/8 anonim ***** válasza:

A kamerarendszernek van egy központi egysége - általában ez az egység rögzít is. Ennek az egységnek, ha Magyarországon vásároltad, kell legyen magyar nyelvű használati útmutatója. Abban az általad feltett kérdésnek megtalálod a részletes leírását.

Én is ez alapján oldottam meg hasonló jellegű feladatot...

2013. máj. 29. 08:07
 6/8 anonim ***** válasza:

Az Urak - Hölgyek lőttem jókat írtak, bár ilyenkor nehéz konkrét dolgot.

Bocs, ha nagy marhaság, de egy próbát megér: az említett IP címet egyszerűen üsd be a böngésződbe, vannak kamerák, amik beadnak egy kezelőfelületet. Hátha szerencsével jársz...! :)

2013. máj. 29. 22:02
 7/8 anonim ***** válasza:

Kedves #6-os válaszoló.

Ha a tűzfalon (routeren) belül vagy, akkor természetesen működik. Tehát, ha ezt az üzletben csinálod, akkor oké, csak semmi értelme. De ha az otthonodban lévő internet eléréssel akarod megnézni a munkahelyi internet eléréseden lévő kamerarendszert, és az általad javasoltak működnének, az a biztonságtechnika csődje lenne.

Így biztosan nem szabad működnie!

2013. máj. 30. 12:14
 8/8 anonim ***** válasza:

Kedves hetes számú válaszoló! :)

Azért írtam azt amit, mert nagyon sok olyan kamera van az interneten, amit így meglehet nézni. A felületet is azért írtam, mert azoknak is van flash alapú felülete, ott lehet fordítani a kamerát le-föl, jobbra-balra, sőt néhol még váltani is lehet a kamerák között.

Sokszor ezek privát, magán kamerák.

Nem tudom, hogy ezek miért ilyenek, lehetséges, hogy a tulajdonos állította be így őket.

2013. jún. 2. 00:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!