Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ez az oldal biztonságos?

Ez az oldal biztonságos?

Figyelt kérdés
nézni akartam filmet és megtaláltam ezt az oldal elég menőn néz ki de nem tudom mennyire biztonságos media.huhosting.hu

ma 10:26
 1/3 anonim ***** válasza:

A Virustotal:

[link]

nem jelez rá, szóval feltehetőleg nem egy abszolút kártékony oldal. Úgy nézem, hogy ez csak egy gyűjtőoldal, más oldalakról - közösségi videómegosztókról, filmes adatbázisokból - szedi össze a tartalmat.

Használj reklámblokkolót - például uBlock Origin-t:

[link]

illetve a böngésződben az adatvédelmi beállításokat állítsd szigorúra - Firefox esetén:

[link]

illetve ügyelj rá, hogy mire kattintasz, mit csinálsz az oldalon.

Ha bármilyen rád jellemző adatot kérne, ne add meg. Ha valamilyen csodaprogramot kínálna letöltésre, ne töltsd le.

ma 11:02
 2/3 A kérdező kommentje:
regisztrációnál sem kért semmit csak nevet és 2x a jelszót gondolom akkor biztonságos
ma 11:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Felesleges regisztrálni a filmek úgy is nézhetőek.

Ha regisztrálnál, akkor azt ne a személyes e-mail címedre (teszem azt kiss.sandor11234@szolgaltato.com ) - ahova a mindennapi életviteledhez szükséges dolgokat kapod - tedd, hanem hozz létre egy rád nem jellemző fióknevűt (például mzperxkobuki@masikszolgaltato.com ).

ma 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!