Miért van ez? (Részletek leljebb)
Egy fiú meg egy lány, akik vallásos neveltetést kaptak, a huszas éveik elején - saját akaratukból - eldöntik, hogy összeházasodnak. Azonban megfogadják, hogy a nászéjszakáig nem vesztik el a szüzességüket. Csakhogy a leány egy bulin félrelép.
Na most a kérdésem a következőre vonatozik:
- ha a fiú teszi ezt, akkor ő egy szemét r*hadék, a lány pedig egy ártatlan áldozat, akit nagyon súlyosan megsértett egy átkozott gazember, aki nem tud uralkodni a szánalmas ösztönei felett
- ha pedig egy férfival történik (mint esetünkben), akkor a lány egy erős, független döntésekre képes érett nő, és különbenis csak rá tartozik; a fiú pedig egy szánalmas, igénytelen looser, aki megérdemli a sorsát sorsát. És külöbenis olyan nevetséges az ilyen fiú.
Nos mi ennek a mentalitásnak oka?
Az én környezetemben nem ilyen a mentalitás, mondjuk én nem is ilyen mélyen vallásos körökben mozgok - kevés ilyen ismerősöm van, azok meg nem k.rogatnak félre.
Viszont sima megcsalásoknál én pont a fordítottját látom. A nő, ha félrelép, egy szutyok r.banc, de ha a férfi, akkor neki az kijár, vagy a nőt ostorozzák, hogy hát miért nem adott meg mindent szegénykének.
11-es: Sajnos igazat kell adnom az ismerőseidnek, mert ha egy férfinak baja van, akkor azt elmondja, és csak akkor nem teszi, ha már belefáradt, hogy folytonos rinyálás, ordítás várja őt, maikor beszélni próbál a nejével. Nem is beszélve a puncimegvonásról, ami óriási kín egy férfi számára. Ne felejtsd el, hogy a mi tesztreonunk 10-szerese a tiéteknek.
Ugyankkor a nők mások. Ők ne mondják meg, ha problémájuk van, csak elvárják, hogy a férfiak kitalálják, hogy mi az. Közben meg hisztiznek, mint amikor megjön nekik.
11-es vagyok. Több olyan eset volt, amiről én tudok az ismeretségi körömből, hogy a pasi nem szólt, hogy gondja lenne, és nem volt szexmegvonás, csak nem volt neki elég az asszony.
Ezzel együtt nem azt mondom, hogy azt megértem, ha a nő lép félre, mert nem. Mind a kettő rohadt gusztustalan és etikátlan dolog.
Ez csak feminista sztereótípia. Nem tudom komolyan venni, mert a nőket mutatják be mindig áldozatként.
Kivéve persze ha sok féltékenye, irigye van. vagy amikor egy valóban rendes srácot csalnak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!