Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a legjobb barátnőm egy olyan pasiba szerelmes? (részletek leljebb)
Figyelt kérdés
aki 4-szer bukott? Először az LB-se hitte el hogy ilyen pasiba szerelmes de most már reménytelenül bele van zúgva és az a baja hogy az a fiú nem szereti. Ilyenkor mit kell csinálni? Hagyjam vagy lépjek közbe?2012. máj. 5. 20:14
2/5 A kérdező kommentje:
Hát köszi ez gyors volt... De ezzel nem fogja elszúrni az életét? Végülis a fiú 4-szer bukott...
2012. máj. 5. 20:19
3/5 anonim válasza:
Nem tudom, hány évesek vagytok, de majd idővel kinövi és rájön, hogy hülye volt. Általánosban nekem is tetszett egy srác, aki nemcsak bukott, de zülött/drogos is volt. Nem tudom megmagyarázni, hogy mit ettem rajta... Most már kb. szóba sem állnék hasonló emberrel. Szóval ne aggódj, majd rájön, hogy rossz lóra tett.
5/5 Ájron válasza:
4szer bukott? A mai nőknek ez a netovább! Hát ez olyan hülye mint a $egg!! Hmmm... ha még gazdag és bunkó is lenne... na akkor már tényleg nem lenne ellenállásra lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!