Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Házisárkány lennék? Nem tudom...

Házisárkány lennék? Nem tudom nem ébren várni a párom!

Figyelt kérdés

Alapítottak valami rockbandát és hetente-kéthetente péntek este eljárnak próbálni. Első alkalommal lefeküdtem, de felébredtem, amikor hazajött, próba után beültek még egy sörre, de így is éjfél előtt itthon volt. Azóta mindig ébren maradok, mert nem tudok elaludni, mert mindig abban reménykedem, hogy hazaér végre, pedig mondta, hogy tovább elmaradnak. Legutóbb már felhívtam, kétszer is, és eléggé szégyellem.

Most is elvannak, és hiába aludnék, nem megy. Pedig hullafáradt vagyok, fél ötkor keltem :( Mit tehetnék?

2014. máj. 30. 23:03
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Nem hívogatom rendszeresen, az csak egy alkalom volt. Egyébként érdekes, mert éltem egyedül, és akkor is mindig nagyon nehezen aludtam el. Az előző élettársam mellett is, vele sikerül csak könnyebben, bár vele se mindig.

Viszont hálistennek úgy tűnik, megoldódott a probléma, mert kitalálták, hogy menjek zenélni én is :)

2014. máj. 31. 18:35
 22/23 anonim ***** válasza:
Az, hogy nehezen alszol el, az nem annyira annak az oka, h társfüggő lennél. Ha magamat nézem, ebben is szintén hasonlóak vagyunk. Én most egyedül élek, de szintén nehezen megy az elalvás, még se várok senkit, hogy jöjjön már haza, tény, h amikor volt társam, akkor úgy könnyebb volt elaludni. Tehát ennek vmi más pszichés oka, én ma már tudom magamról, h mi, de kérdező szerintem te is próbáld megfejteni, h te nálad mitől lehet ez. Egyéként, örülök neki, h mehetsz te is velük zenélni, de azért majd gondolkozz ezeken a dolgokon.
2014. máj. 31. 18:40
 23/23 anonim ***** válasza:
Szerinted ezzel megoldódott a probléma? Felnőtt ember vagy, aki nem tud egyedül aludni. Az lenne a megoldás, hogy még inkább a seggébe bújj?
2014. máj. 31. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!