Házisárkány lennék? Nem tudom nem ébren várni a párom!
Alapítottak valami rockbandát és hetente-kéthetente péntek este eljárnak próbálni. Első alkalommal lefeküdtem, de felébredtem, amikor hazajött, próba után beültek még egy sörre, de így is éjfél előtt itthon volt. Azóta mindig ébren maradok, mert nem tudok elaludni, mert mindig abban reménykedem, hogy hazaér végre, pedig mondta, hogy tovább elmaradnak. Legutóbb már felhívtam, kétszer is, és eléggé szégyellem.
Most is elvannak, és hiába aludnék, nem megy. Pedig hullafáradt vagyok, fél ötkor keltem :( Mit tehetnék?
Nem hívogatom rendszeresen, az csak egy alkalom volt. Egyébként érdekes, mert éltem egyedül, és akkor is mindig nagyon nehezen aludtam el. Az előző élettársam mellett is, vele sikerül csak könnyebben, bár vele se mindig.
Viszont hálistennek úgy tűnik, megoldódott a probléma, mert kitalálták, hogy menjek zenélni én is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!